Soutěžte při sázení na zápasy MS v Kataru o zajímavé ceny!

Roman Mráz

Roman Mráz

Soutěžte při sázení na zápasy MS v Kataru o zajímavé ceny!


Fotbalové mistrovství světa konané netradičně letos na podzim je v plném proudu a s ním se rozjely také nabídky sázkových kanceláří. A nejde jen o obyčejné kurzy na zápasy, ale pro fanoušky jsou připraveny také hry a soutěže týkající se 22. vydání světového šampionátu.

Tipovací komunita a obzvláště její fotbalová část, je v tuzemsku velice silně zastoupena a ví to dobře také sázkové kanceláře, které přichystaly svým klientům k tipování na MS 2022 různé doprovodné akce. Fotbaloví příznivci sázení si tak budou moci okořenit sázky na zápasy světového šampionátu také účastí v některých z připravených her

Samozřejmě je jasné, že kromě zábavné části soutěží jde především také o výhry v nich. Pokud vás láká se zapojit do těchto akcí sázkových kanceláří, je nutné se zaregistrovat a vytvořit si na jejich webových stránkách účet. Což je dnes záležitost jen několika málo minut. To, že jsou tyto soutěže přístupné pouze sázejícím nadšencům starších 18 let už asi nemusíme příliš zdůrazňovat.

„Kalendář mistrovství světa“ od Betana

Jako první příklad si uvedeme soutěžní hru od Betana. Tato sázková kancelář připravila pro své stávávající i nové klienty hru nazvanou „Kalendář mistrovství světa“, která běží již od 18. listopadu a potrvá až do konce světového šampionátu, tedy do 18. prosince.

Samotná hra je rozdělena celkem na tři etapy, z nichž první trvá od 18. listopadu do 3. prosince a obsahuje 13 nabídek. Hned poté navazuje druhá etapa běžící do 9. prosince s osmi nabídkami a finální část hry s jedenácti nabídkami potrvá až do konce mistrovství světa.

Každý den bude v závislosti na programu katarského šampionátu dávat Betano do hry nové nabídky a pakliže se vám povede získat dokončit celou etapu, získáte za ní odměnu. Zároveň ve hře sbíráte etapové klíče, které jsou celkem tři a za jejichž kompletní sbírku získáte hlavní cenu celého kalendáře.

Tipovačka s Tipsportem

Doprovodnou soutěž k fotbalovému svátku v Kataru si připravil také Tipsport. Jeho „Tipovačka“ je stejně jako fotbalové MS již v plném proudu a tvářemi této hry jsou bývalí fotbaloví reprezentanté Zdeněk Grygera společně s Martinem Škrtelem.

Jak už je z názvu soutěže patrné, jádro pudla „Tipovačky“ se nachází v úspěšném tipování zápasů na MS. Celkem má tato akce 17 kol a ve hře je celkem 5,5 miliónů Netů, což je u Tipsportu jakýsi druh sázkové měny, prostřednictvím které můžete sázet na zápasy. Výhra je následně vyplácena už v korunách s kurzem 1 Net = 1 koruna.

Celkový vítěz si přijde na 500 000 Netů, druhý v pořadí vyhraje 200 000 Netů a třetí pak urve 100 000 Netů. Zároveň sto nejúspěšnějších sázkařů „Tipovačky“ získá také oficiální míč MS 2022.

A jaký je systém „Tipovačky“? V každém z celkových 17 kol tipujete přesná skóre zápasů MS. Za uhodnutý přesný výsledek utkání během 90 minut obdržíte 10 bodů. 6 bodů shrábnete za trefenou remízu (ale ne přesné skóre), příležitost včetně brankového rozdílu nebo příležitost + přesný počet gólů. Když trefíte vítěze duelu bez gólového rozdílu nebo bez přesného počtu branek, máte 4 body. A nakonec – v případě, že uhodnete přesný počet gólů v zápase (příležitost nikoliv), získáte 2 body.

Příklad: Utkání v regulérní hrací době skončilo 4:1. Kolik kdo obdrží bodů?

10 – získá soutěžící, který tipoval přesný výsledek 4:1
6 – získá soutěžící, který tipoval výsledek 3:0, 5:2, 6:3, 3:2 apod.
4 – získá soutěžící, který tipoval výsledek 5:1, 3:1, 1:0, 2:1 apod.
2 – získá soutěžící, který tipoval výsledek 2:3, 1:4, 0:5 apod.
0 – získá soutěžící, který tipoval výsledek 0:2, 1:3, 1:5 apod.

Současně s tím můžete získat část z banku, který bude po každém kole rozdělený rovnoměrným dílem mezi nejlepší sázkaře daného kola. Hodnota banku bude navíc postupně růst, na začátku hry bude mít hodnotu 30 000 Netů, zatímco v posledním 17. kole to bude již 200 000 Netů.

Tipbank od Chance

S vlastní soutěží k příležitosti právě konaného MS v Kataru přišla také sázková kancelář Chance, která nazvala svou akci „Tipbank“ a jsou do ní zařazeny všechny události z nabídky MS ve fotbale 2022 v Kataru a to v termínu od 20. 11. 2022 do 18. 12. 2022. Sázet lze jak na předzápasové tak i live nabídky.

Každý sázkař hrající Tipbank začne s počátečním bankem, který je pro všechny soutěžící stejný. Je to tedy maximální částka, kterou můžete vsadit do soutěže. Tiket lze vsadit i za větší částku, ale do soutěže se započítá jen do maximální výše banku.

Navíc jsou zde pro soutěžící připraveny i tzv. Druhé šance, pokud máte smůlu, že přijdete o svůj celý bank. V tom případě bude automaticky aktivována Druhá šance a bank bude navýšen o 300 Kč. Mezi účastníky Tipbanku bude rozdělena dotace celkem 1 500 000 goldenů a vítězem celé soutěže se stane sázející s nejvyšším bankem na konci celé akce.

Ptáte se, jak se do soutěže lze zapojit? Je to jednoduché. Při sestavování tiketu vyberte konkrétní Tipbank v poli „soutěž“, které je pod výběrem vkladu. Po vsazení prvního tiketu jste v soutěži. Pak už stačí jen sledovat v sekci soutěže v detailu Tipbanku, jak si vedete. V detailu soutěžě najdete základní informace, jak se vám daří, aktuální zápasy z Tipbanku, které jsou ještě v nabídce, žebříček a rozvržení cen.