Existuje 22bet bonus code?

22BET na své hráče nepřestává myslet a její bonusový repertoár snad nikdy neomrzí. 22Bet je prostě jasná volba pro hráče, kteří hledají pořádnou nabídku! Pojďme se společně podívat, jaké bonusy 22Bet nabízí a taky jak je možné je uplatnit!

Adam Sündermann

Adam Sündermann

Existuje 22bet bonus code?

22BET na své hráče nepřestává myslet a její bonusový repertoár snad nikdy neomrzí. 22Bet je prostě jasná volba pro hráče, kteří hledají pořádnou nabídku! Pojďme se společně podívat, jaké bonusy 22Bet nabízí a taky jak je možné je uplatnit!


Jak využít welcome bonus 22Bet?

Welcome bonus a každý další bonus – stejně jako u jakékoli jiné sázkové kanceláře – je spojen s konkrétními pravidly hry.

22BET Sports & eSports welcome bonus

Nabídka welcome bonusu pro sport a eSports je 100% vkladový bonus, to znamená, že nejprve musíte na svůj herní účet vložit alespoň 1 €. Pokud si však chcete zajistit maximální bezplatný startovací kredit ve výši 122 €, doporučujeme vložit přesnou částku a nechat 22Bet ji zdvojnásobit. Startovací kredit je pak třeba 5x do týdne vsadit, aby mohl být vyplacen. Můžete vsadit na kombinace 3 s minimálním kurzem 1,40.

 

Welcome bonus 22bet pro nové zákazníky

Stejně jako většina poskytovatelů online sázení nabízí 22Bet zákazníkům také online casino 22Bet, aby si zkrátili čekací dobu mezi sportovními událostmi. Pokud jste se ještě neodvážili vyzkoušet virtuální hrací automaty, uvítací bonus casina od 22Bet je ideální příležitostí, jak si je vyzkoušet. Totiž i zde má pro vás 22Bet připraven 100% vkladový bonus. A dokonce celých 300 €, pokud využijete maximální vklad!

To by zatím docela ušlo, no ne? Nemějte ale strach, s největší pravděpodobností toho pro nás 22Bet ještě hodně chystá, tak se nechme překvapit!

Promo kód pro hráče žijící v afrických zemích

Aktuální promo kód 22MAX pro hráče žijící v afrických zemích (Ghana, Keňa, Nigerie, Tanzanie ,Uganda) vám nabízí:

Welcome bonus: kde můžete dostat až 100€!

First deposit bonus: dostanete až 276€!

Tento bonus však lze získat pouze jednou po registraci, kde musíte řádně vyplnit všechna povinná pole! Další podmínkou je vklad v minimální hodnotě 1€. Jakmile splníte všechny náležitosti, bonus vám bude automaticky připsán na účet.

Zde je ještě několik důležitých poznámek, které byste měli mít na paměti:

  • Dávejte pozor, abyste nezaškrtli políčko „Nechci žádné bonusy“ (angl. “I do not want any bonuses”)
  • Bonus musíte vsadit 5krát s alespoň třemi výběry. Každý výběr by měl mít kurz 1,40 nebo vyšší. Teprve poté je možné peníze vybrat.
  • Na vsazení bonusu máte 7 dní. Pokud časový limit prošvihnete, všechny výhry budou odstraněny.

Jak se mohu zaregistrovat na 22bet?

  1. Klikněte na zelené tlačítko pro registraci v horní části hlavní stránky;
  2. Vyplňte své osobní údaje (jméno, příjmení, adresa, datum narození atd.)
  3. Vložte a zapamatujte si své uživatelské jméno a heslo
  4. Potvrďte registraci a máte hotovo! Můžete začít hrát.

Celkově nás 22Bet přesvědčuje, že to s hráči myslí opravdu dobře. Férovými sázkovými podmínkami, které nepředstavují žádné nereálné překážky nebo pasti, si u nás vysloužila velký palec nahoru a my s klidným svědomím můžeme říct, že se v dohledné době určitě nudit nebudete!

Tak hodně štěstí a ať padají vysoká čísla!