Znáte skvělý týdenní reload bonus do výše 500 € u našich partnerských sázkových kanceláří?

Luboš Přibyl

Luboš Přibyl

Znáte skvělý týdenní reload bonus do výše 500 € u našich partnerských sázkových kanceláří?


U několika našich partnerských sázkových kanceláří máte možnost týden co týden dolovat libový bonus ve výši až 500 €. V tomto článku vám daný reload bonus představíme blíže...Kdy, kde, jak...?

50% Weekly Reload Bonus € 500

Nejde jen o jednu společnost, která tento bonus nabízí, ale rovnou o čtyři. Na týdenní reload mají nárok sázkaři registrovaní u jedné z těchto společností: FEZbet, Librabet a Rabona.

Jestli ještě nemáte účty u těchto společností, tak je nejvyšší čas. Nejen, že všichni tito bookmakeří nabízejí skvělý vstupní bonus, širokou nabídku a skvělé kurzy, ale každý týden máte navíc šanci získat i tento reload bonus do výše 500 €. Pravidla a podmínky pro získání bonusu jsou u všech společností stejná.

Pravidla a podmínky bonusu:

  1. Tato promoakce je určena všem klientům, kteří mají řádně registrovaný účet a mají právo zúčastňovat se promoakcí.
  2. Tento bonus je ve výši 50 % vašeho prvního vkladu v týdnu.
  3. Minimální částka kvalifikačního vkladu je 500 Kč / 20 €.
  4. Maximální částka bonusu je 12 500 Kč / 500 €.
  5. Aby se hráč mohl kvalifikovat pro bonus, musí alespoň 1x (jednou) protočit celou výši vkladu sázkami s min. kurzem 1.50. Všechny sázky musí být vyhodnocené.
  6. Pro připsání bonusové částky musíte kontaktovat operátora na live chatu, popř. napsat mail na příslušnou adresu: support@fezbet.com, support@librabet.com, support-cz@rabona.com
  7. Žádost o výběr před požádáním o bonus nebo jakýkoli aktivní požadavek na výběr zruší platnost bonusu.
  8. Před výběrem bonusové částky a výher plynoucích z bonusu musí sázkař celkem 8x (osmkrát) protočit výši vkladu a bonusové částky na SÓLO tiketech s min. kurzem 2.00 nebo AKO tiketech s min. kurzem 1.50 pro každou příležitost.
  9. Protočit částku musíte stihnout do 30 dnů od obdržení bousu, jinak bude bonusová částka a veškeré výhry z ní plynoucí vynulovány. 
  10. Následující typy sázek se do protočení nezapočítávají: handicapové sázky, Over/Under, BTTS, Odd/Even, Total Goals, Cash-Out sázky, sázky vsazené z Free Betu a sázky vyhodnocené jako Void.
  11. Maximální výše sázky, která se započítává do protočení, je 1 250 Kč / 50 €.
  12. Pouze první sázka podaná na danou událost se počítá do protočení bonusu.
  13. Pokud společnost pojme podezření, že sázkař (ať už sám nebo pomocí skupiny jiných uživatelů) uzavřel sázky z bonusů garantující profit, má právo zrušit veškeré bonusy a sázky a výhry z nich plynoucí. 

Registrace u Rabony

Pokud ještě nemáte účet u některých z výše uvedených sázkových kanceláří, je nejvyšší čas to změnit. Registrace je intuitivní a zabere maximálně pár minut.

Všechny tři sázkové kanceláře spadají pod prověřeného provozovatele Araxio Development N.V. a jejich podrobné recenze naleznete v sekci sázkové kanceláře.