Vyhrajte 10 000 000 Kč u Fortuny! Hokejový pavouk k MS v hokeji je tu

Luboš Přibyl

Luboš Přibyl

Vyhrajte 10 000 000 Kč u Fortuny! Hokejový pavouk k MS v hokeji je tu


Po Tipovačce od Tipsportu vám představujeme další soutěž, která se váže k nadcházejícímu světovému šampionátu v hokeji, a v níž půjde o úžasné odměny. Fortuna přichází s hokejovým pavoukem o 10 miliónů Kč!

Vyplňte hokejového pavouka a získejte 10 000 000 Kč!

Princip hokejového pavouka od Fortuny je velmi jednoduchý. Stačí vyplnit nachystaného pavouka, včetně počtu branek v medailových zápasech, a své tipy potvrdit. Tím se zapojíte do hry o báječné odměny.

Každý uživatel má jedno natipování pavouka zdarma. U jednoho tipu však nemusí zůstat. Více se dozvíte v následujícím odstavci. Jak vyplnit hokejového pavouka, zjistíte z přiloženého videa.

Chcete více tipů?

Chtěli byste mít více želízek v ohni? Není problém! Od 2. do 13. května budete za každý vklad na hráčské konto v min. výši 300 Kč odměněni jedním tipem navíc. Získat jich můžete, kolik si jen budete přát.

Postup je až geniálně jednoduchý, má tři kroky. Vložte si, získejte tip, využijte ho. Poté si můžete opět vložit a ulovit další. A tak stále dokola

Pro lepší orientaci, zda aktuálně máte nějaký tip k dispozici, zkuste kompletně vyplnit pavouka, a v případě, že bude tlačítko „Odeslat“ žluté, můžete soutěžit!

Své tipy můžete posílat do 13. května do 15:00.

Odměny pro vítěze

Nejlákavější odměnou je samozřejmě jackpot ve výši 10 000 000 Kč! Ten bude rozdělen mezi tipující, kteří budou mít celého pavouka správně včetně gólů. Hlavní cena tedy visí velmi vysoko.

Vyplňte správně celého pavouka a získejte 10 000 000 Kč!

Fortuna má pro vás ale i další odměny. Když jedním či více tipy trefíte, jak dopadnou základní skupiny, vyhráváte 1 000 Kč. Za čtvrtfinále berete dalších 1 000 Kč a za semifinále rovnou tři. Pokud se vám povede správně určit i vítěze zápasů o medaile a minete jen počet branek, získáváte ještě 5 000 Kč.

Zlatá trefa

Říkáte si, že by to chtělo ještě nějaké lákadlo? Tak tady je! Jmenuje se „Zlatá trefa“!

V čem je její kouzlo? Všichni, co správně určí finálovou dvojici a také vítěze bitvy o zlato, si mezi sebou rozdělí 100 000 Kč! Případný podíl bude minimálně 100 Kč.

Jak poznáte, že saháte po výhře? Kdykoliv se podívejte do sekce „Moje tipy“ a budete mít jasno!

Veškeré info k soutěži naleznete na webu Fortuny v záložce „Hokejový Pavouk“.