Tip na zápas Slovensko – Kanada (MS v hokeji, 16. 5.)

Luboš Přibyl

Luboš Přibyl

Tip na zápas Slovensko – Kanada (MS v hokeji, 16. 5.)


První tip na zápas Slováků sice nevyšel o pár vteřin, ale dnes si jejich zápas zahraju znovu. MostBet vypsal velmi chybně kurzy na střely na branku a já toho využiju. Na to, že budou mít Slováci víc střel než Kanaďani, vypsal 4.70, přitom u českých sázkových kanceláří se kurz pohybuje kolem 2.70! Hodnota jak blázen. V neuvěřitelném kurzu 35 se vyplatí za minimum zkusit i stejný počet střel.

Slovensko – Kanada (MS v hokeji, 16. 5., 15:20)

Hlavní motivací sázky je samozřejmě chybně vypsaný kurz! Kanada je favorit, měla by mít více ze hry, ale Slováci jsou díky svému stylu schopni přestřílet úplně každého. Kurz 4.70 je úlet! A kurz 35 na stejný počet střel je ještě větší úlet. Např. u Chance jsou kurzy vypsány takto: 2.68 – 12.90 – 1.50. MostBet vypsal takto: 4.70 – 35 – 1.19 a toho využiju.

Vsadit na to, že Slovensko bude mít v utkání více střel na branku v kurzu 4.70 u MostBet

Vsadit na to, že oba týmy budou mít v utkání stejný počet střel na branku v kurzu 35 u MostBet

Slováci se pod trenérem Ramsayem prezentují rychlým hokejem, kdy se snaží zakončovat ze všech pozic. Příkladem mohou být nedávné olympijské hry, kdy Slováci přestříleli úplně všechny, a to hráli 2x s Finskem, 2x se Švédskem či s USA! Je pravda, že zde nemají tak silný výběr jako na olympiádě, ale do střelby se budou hrnout i tak.

Zde v prvním utkání očekávaně přestříleli Francii (28 – 18) a ve druhém na střely brutálně přejeli i Němce (29 – 16). Kanaďané přestříleli Němce 27 – 21 a ve druhém utkání slabou Itálii 30 – 12.

Pod Ramsayem přestřílí Slováci koholi

Předpoklady k výhře na střely mají Slováci velké. Pod Ramsayem se proti Kanadě představili ve skupině na šampionátu v roce 2019 a svého soupeře přestříleli 31 – 28. A to přitom v utkání dvakrát vedli o dva góly (2:0 a 4:2), takže více do zakončení se měli tlačit javorové listy. Kanada utkání nakonec otočila a zvítězila 6:5.

Prohrou s Německem si slovenští hokejisté výrazně zkomplikovali boj o postup do čtvrtfinále. Vypadá to, že o čtvrté místo si to nakonec rozdají s Dánskem. Přesto se mohou už dnes pokusit o zaskočení favorizované Kanady. Zámořský tým navíc bývá v této fázi turnaje zranitelný. Od utkání však předpokládám, že Slováci budou ve většině utkání dotahovat gólový náskok soupeře, a to by mohla být voda na náš mlýn.

Vstupní bonus u MostBet

Tip: Kdo bude mít v utkání více střel: Slovensko