Tip na zápas Slavia - Olomouc (Fortuna liga, 27. 10.)


Z dnešního programu pro vás vybíráme dohrávku třetího kola Fortuna ligy mezi Slavií a Olomoucí. Favoritem utkání jsou podle předpokladů domácí Slávisté, přesto je kurz na jejich vítězství v našich očích absolutně nehratelný. Místo toho se zaměříme na střely na branku, kterých tipujeme alespoň 10 v kurzu kolem 2.

Slavia - Olomouc (Fortuna liga, 27. 10., 19:00)

Slavia se po dlouhých letech dostává do situace, kterou nezná. Na uskupení kolem trenéra Trpišovského padla deka. Ono se při tolika zraněních a náročném programu není ani čemu divit. Z posledních pěti soutěžních zápasů bodovali sešívaní naplno v jediném případě. Tragickou sérii nastartovala porážka 1:2 ve Feyenoordu a posledním příspěvkem byla nedělní remíza 2:2 v Českých Budějovicích, kdy dotáhli soupeře dvěma góly až ve druhém poločase.

Olomouc se po sobotní prohře v Liberci (0:2) propadla z šesté pozice na sedmou, nyní má tedy šanci dostat se zpět do skupiny o titul. Hanáci pod Ještědem sice prohráli, v utkání ovšem nebyli horším týmem. Doplatili však na špatný začátek a nízkou efektivitu (v zápase měli 7 střel mezi tři tyče). Nás těší hlavně těch 7 střel, protože pro to, aby byla naše sázka úspěšná, budeme potřebovat nějaké pokusy i od hostů.

Doufáme, že se Hanáci v této činnosti rozvzpomenou na své výkony ze začátku sezóny, kdy jim to nebývale pálilo. V prvních 5 utkáních nastřádali dohromady 37 střeleckých pokusů (vyniká především 15 střel proti Jablonci), z čehož byli např. i 3 pokusy na Spartě. V posledních utkáních to však bylo spíše střelecké trápení (pouze 3 pokusy při domácí výhře 2:0 nad Karvinou a dokonce žádná střela v Teplicích při remíze 0:0), proto nás výkon z Liberce velmi potěšil a navnadil.

Slavia zaznamenala v Budějovicích 6 SNB, v domácím utkání s Libercem 7, na Spartě pouze 2, a v předešlém domácím utkání proti Hradci 7. Vycházíme hlavně z posledních dvou domácích utkání proti Liberci a Hradci, protože dnešní utkání by mohlo mít podobný průběh. V obou zápasech se sešívaní dostali na 7 pokusů, přičemž Liberec zaznamenal 3 pokusy a Hradec ještě o jeden více. 

Při loňské domácí výhře Slavie 3:1 to bylo na střely 8:2. Slávisté mají po dvou nepovedených výkonech venku ideální příležitost spravit si reputaci před vlastními fanoušky, tak by měli být při chuti. Této sázce by rovněž velmi pomohlo nasazení Stanciua, Ševčíka či Lingra, kteří se do toho nebojí opřít i z větší vzdálenosti. Stanciu navíc vytváří gólové šance jak na běžícím páse, takže by to bylo velké plus. Nad jeho startem však visí otazník.

Při nabízeném kurzu si sázku na více než 9,5 střely na branku zahrajeme rádi.

Vstupní bonus u 22bet

Tip: OVER 9,5 střel na branku