Tip na zápas Newcastle - Norwich (Premier League, 30. 11.)

Luboš Přibyl

Luboš Přibyl

Tip na zápas Newcastle - Norwich (Premier League, 30. 11.)


Vložené 14. kolo anglické Premier League odstartuje dnešním soubojem posledního Newcastlu s předposledním Norwichem. Zápas "o 6 bodů" startuje ve 20:30 a my vidíme hodnotu v sázce na počet faulů, kterých očekáváme minimálně 20.

Newcastle - Norwich (Premier League, 30. 11., 20:30)

Fanoušci klubu s nejbohatšími majitely na planetě v poslední době příliš důvodů k radosti nemají. Straky, jak se klubu ze severu Anglie přezdívá, jsou jediným týmem, který v probíhající sezóně stále čeká na vítězství a situace začíná být kritická. Osud jim nyní do cesty přihrál Norwich, jednoho z konkurentů v boji o záchranu. Ještě před pár týdny by byli kanárci chtěný soupeř, na kterém se dají nahnat body, jenže jejich forma šla nahoru a z posledních tří utkání zaznamenali dvě výhry a jednu remízu, odlepili se ode dna a najednou mají 17. pozici na dohled.

S Newcastlem se díky bezedné studnici zlata na sestup příliš nepočítá. Sáudskoarabská skupina sice přislíbila, že nebude do chodu klubu nijak zásadně zasahovat, dá se však očekávat, že nějaký balík na posily bude muset vyplácnout už v zimním přestupovém okně. Bez nich to, zdá se, nepůjde. Aby však nebylo příliš pozdě. Pokud by dnes totiž straky padly a Leeds uhrál v zápase s Crystal Palace alespoň bod, bude jejich ztráta na první nesestupovou pozici již sedm bodů! A to nemluvíme o náročném prosinci, který na ně čeká. Postupně se utkají s Burnley, Leicesterem, Liverpoolem, oběma Manchestery a Evertonem.

Faktor rozhodčí

Kromě toho, že jde o záchranářský duel, nás o výhodnosti vypsané hranice 19,5 faulů přesvědčuje také persona hlavního arbitra, kterým je Andy Madley. Ten v letošní sezóně PL pískal 6 utkání a drží si průměr 25,83 faulů na zápas, což ho řadí na druhé místo. Ve všech dosavadních utkáních hranici pokořil.

Statistiky klubů nám příliš nakloněny nejsou, je to však dáno některými utkáními proti silnějším soupeřům, kdy bylo k vidění minimum faulů. Norwich patří s průměrem 9,2 faulů na zápas mezi nejslušnější celky a Newcastle je s 10,2 fauly také v první polovině.

Rozhodčí a důležitost utkání nás však přesvědčila v tom dát na tiket OVER 19,5 faulů v kurzu 1.84.

Vstupní bonus u 22bet

Tip: OVER 19,5 faulů v zápasu