Tip na zápas Německo – Česko (MS v hokeji, 26. 5.)

Luboš Přibyl

Luboš Přibyl

Tip na zápas Německo – Česko (MS v hokeji, 26. 5.)


Byť naši hokejisté skončili v základní skupině až třetí, byl k nim osud milosrdný. Alespoň na první pohled to tak vypadá. Německo rozhodně neoplývá takovou kvalitou jako např. Kanada, na kterou jsme mohli narazit v případě vítězství nad Finskem. Já bych přesto naše do role tak výrazných favoritů, jako to dělají bookies, nestavěl. Němci už dávno nejsou žádní nazdárci a myslím, že nás nečeká nic lehkého. Z nabídky utkání jsem si vybral sázku na to, že naši v zápase dostanou alespoň 3x dvouminutový trest v kurzu 1.60.

Německo – Česko (MS v hokeji, 26, 5., 15:20)

Němci se na letošním šampionátu prezentují precizní a tvrdou defenzivní hrou. Nevynechají jediný souboj a hra proti nim není moc příjemná. Zápasy s nimi soupeřům nechutnají a často se nechají strhnout k faulům. Pokud nahlédneme do statistik, zjistíme, že alespoň tři dvouminutové tresty dostali němečtí soupeři ve všech sedmi utkáních.

Vsadit na OVER 2,5 dvouminutových vyloučení Česka v kurzu 1.60 u Chance

Další fakt je, že naši borci rozhodně nehrají v rukavičkách. Tři a více dvouminutových trestů vyfasovali hned v šesti utkáních! Jen proti Rakousku to byla dvě vyloučení, ale třeba proti Británii jsme pykali 4x a proti Norsku 5x.

Pokud naši nebudou mít zápas pod kontrolou a poteče jim do bot, tak se jako favorit budou uchylovat k aktivnější a tvrdší hře, což může být voda na náš mlýn.

Naši hokejisté se jistě budou chtít hře v oslabení vyvarovat, protože ví o nebezpečí, které jim při oslabení proti Německu hrozí (úspěšnost německé přesilovky je takřka 35 %, lépe už je na tom pouze Švýcarsko), otázkou je, jak se jim to bude dařit. Za kurz 1.60 to stojí.

200 Kč zdarma u Chance

Tip: Počet dvouminutových trestů Česka – OVER 2,5