Tip na zápas Leeds – Southampton (Premier League, 2. 4.)

Luboš Přibyl

Luboš Přibyl

Tip na zápas Leeds – Southampton (Premier League, 2. 4.)


Po reprezentační pauze se na scénu opět vrací klubový fotbal. Z anglické Premier League mě zaujal kurz 2.06 u 1xBit na více žlutých karet Leedsu v zápase proti Southamptonu. Leeds je suverénně nejtrestanějším týmem ligy a kurz přes 2 je dárek. U ostatních sázkových kanceláří jsou kurzy cca o dvě desetiny nižší!

Leeds – Southampton (Premier League, 2. 4., 16:00)

Zde je situace jasná. Leeds je s průměrem 3,0 ŽK/zápas o parník před ostatními nejtrestanějším mužstvem celé ligy. Doma má dokonce 3,1 ŽK/zápas! Oproti tomu „The Saints“ patří s 1,8 ŽK/zápas do průměru PL. Ve venkovních utkáních mají 1,9 ŽK/zápas.

Vsadit na to, že Leeds obdrží více žlutých karet v kurzu 2.06 u 1xBit

Pokud převedeme statistiku žlutých karet do konkrétních čísel, tak vězte, že Leeds nasbíral 90 ŽK! Druhý Newcastle jich má 66! Southampton je s 52 skoro na polovině toho, co Leeds. To je obrovský rozdíl, který s kurzem přes 2 vůbec nekoreluje.

Poslední zápasy napoví

Důležité jsou samozřejmě okolnosti jako postavení v tabulce, aktuální pohoda v týmu apod. Leeds v posledních dvou utkáních zvítězil, čímž si výrazně pomohl a vyhoupl se na 16. místo se sedmibodovým náskokem na sestupové pásmo, ale důležitost utkání se samozřejmě do počtu nasbíraných karet a naakumulovaných faulů podepsala.

V březnu před reprezentační přestávkou odehrál Leeds čtyři utkání, ve kterých nasbíral postupně 2, 5, 3 a 4 ŽK a ve všech případech to bylo více než jeho soupeř! Své soupeře také vždy přefauloval. Průměr z těchto čtyř březnových utkání je 15,25 spáchaných faulů/zápas oproti 10,25 faulům/zápas, které byly spáchány na jeho hráče.

Southampton ve stejném období čtyř březnových utkání nasbíral postupně 1, 1, 1 a 3 ŽK a spáchal v průměru 8,5 faulů/zápas, zatímco faulován byl v průměru 9,5x/zápas.

V říjnovém utkání v Southamptonu vyhrál na žluté karty Leeds 3:2.

Sázení v kryptoměnách u 1xBit

Tip: Leeds obdrží více žlutých karet