Tip na zápas Krejčíková - Muguruza (Turnaj mistryň, 13. 11.)

Luboš Přibyl

Luboš Přibyl

Tip na zápas Krejčíková - Muguruza (Turnaj mistryň, 13. 11.)


Po úspěšném tipu na výsledek zápasu mezi Muguruza a jinou českou zástupkyní na turnaji Plíškovou se znovu pouštíme do sázky na utkání osmadvacetileté Španělky. Tentokrát však v zápase proti Barboře Krejčíkové sázíme na její vítězství, a to v kurzu 1.90!

Barbora Krejčíková - Garbine Muguruza (Turnaj mistryň, 13. 11., 02:35)

Nalejme si čistého vína. Pokud má Bára na tomto turnaji šanci dojít daleko, tak je to ve čtyřhře, v níž jsou s parťačkou Siniakovou hlavními favoritkami. Samozřejmě, že odměny a prestiž ve dvouhře a čtyřhře se nedají srovnávat a česká tenistka neodevzdá zápas předem, náročná sezóna si ale vybírá svou daň.

Pětadvacetiletá brněnská rodačka zažívá nejúspěšnější sezónu kariéry. V singlu i deblu ovládla French Open, dotáhla to až na třetí místo singlového žebříčku WTA. Spolu se svou parťačkou Siniakovou se navíc staly olympijskými vítězkami, zahrály si finále Australian Open a nyní mají reálnou šanci ovládnout i Turnaj mistryň.

V hlavní roli únava

Obrovská porce zápasů, kterou Krejčíková v průběhu celé sezóny absolvovala, se na její hře podepsala. Po vypadnutí z osmifinále Indian Wells s Badosou (10. WTA) se rozhodla startovat na BJ King Cupu a prohrála jak s Kerber (17. WTA), tak s Bencic (23. WTA). Únava na ní byla patrná na první pohled. Několikrát se nechala ošetřovat a čtyřhry ani neabsolvovala.

Kvůli startu na BJK Cupu tedy do Mexika přiletěla oproti svým soupeřkám později = kratší čas na aklimatizaci, která je v tak náročných podmínkách důležitá.

První zápas absolvovala Bára proti rozjeté Kontaveit, na kterou nestačila a prohrála 3:6 a 4:6. To Muguruza padla s Plíškovou až v TB třetího setu. A pokud chce ještě Španělka pomýšlet na postup, musí vyhrát. Krejčíková 22 hodin před zápasem s Muguruza absolvovala vítěznou čtyřhru a další zápas čtyřhry ji čeká cca 20 hodin po tomto utkání, takže si nemá šanci oddechnout.

Vzájemné zápasy jsou 2:1 pro Krejčíkovou (všechny hrány tuto sezónu a na hardu), přičemž poslední měření sil v osmifinále US Open vyznělo lépe pro českou hráčku (6:3, 7:6), takže jí má Španělka co vracet. Suma sumárum: více sil, lepší aklimatizace a motivace jsou na straně španělské tenistky, proto volíme sázku na ni v parádním kurzu 1.90.

Sázení v kryptoměnách u 1xBit

Tip: Muguruza