Tip na zápas Jokerit - Traktor Čeljabinsk (KHL, 5. 9.)

Luboš Přibyl

Luboš Přibyl

Tip na zápas Jokerit - Traktor Čeljabinsk (KHL, 5. 9.)


Finský zástupce v bohaté KHL Jokerit dnes na svém ledě v Hartwall Areně přivítá Čeljabinsk s trojlístkem českých hráčů v sestavě. V kurzu přes 1.90 se nabízí sázka na OVER domácích "Jokers".

Jokerit Helsinky - Traktor Čeljabinsk (KHL, 6. 9., 17:30)

Pondělní podvečerní utkání mezi domácími Jokers a hostujícím Traktorem bude zajímavé i pro českého fanouška. Dres finského týmu obléká obránce David Sklenička a za Čeljabinsk nastupují brankář Will a útočníci se zkušenostmi z NHL Hyka se Sedlákem. Utkání naladíte živě na stanici Sport1

Jokerit má za sebou nevydařený venkovní minitrip (2. září - prohra 0:3 v Kazani a 4. září - prohra 2:4 v Nižněkamsku) a před domácími fanoušky si bude chtít spravit chuť. Hartwall Arena sice bude moct být zaplněná jen zhruba z poloviny, ale i tak budou domácí fans po dlouhé době pořádně hladoví a své miláčky vybičují k nadstandardnímu výkonu. V domácím prostředí se Jokerit prezentuje ofenzivním hokejem. Jejich tým je plný zkušených borců. Nejmladší hráč, který zasáhl do letošních zápasů byl čtyřiadvacetiletý Sklenička. To může být na druhou stranu i trochu nevýhoda, vždyť z 13 útočníků, kteří naskočili na led, jich hned 8 má minimálně třicet let.

Čeljabinsk zatím své jediné utkání dotáhl do vítězného konce. Na domácím hřišti porazil 3:2 po prodloužení jeden z nejhorších týmů loňské sezóny Novosibirsk. Roman Will si připsal 29 úspěšných zákroků, že by však působil přesvědčivým dojmem se říct nedá, a tak zkusíme sázku na to, že domácí skórují minimálně třikrát v základní hrací době.

Vstupní bonus v sázkové kanceláři Rabona

Tip: Jokerit OVER 2,5 gólů