Tip na zápas Crystal Palace – Leeds (Premier League, 25. 4.)

Luboš Přibyl

Luboš Přibyl

Tip na zápas Crystal Palace – Leeds (Premier League, 25. 4.)


Bookmakeři vidí v dohrávce 34. kola anglické Premier League mezi sestupem ohroženými Crystal Palace a Leedsem favorita v domácích „Eagles“. Já půjdu proti nim a v kurzu okolo 2.50 si zkusím zahrát Leeds bez remízy. Sázka bez remízy znamená, že v případě remízy se nám vrací vklad.

Crystal Palace – Leeds (Premier League, 25. 4., 21:00)

Zatímco domácí se kvůli dvěma po sobě jdoucím prohrám vystavili potenciálnímu riziku záchranářských starostí, hosté udělali pod vedením nového trenéra Marsche výrazný pokrok a utíkají hrobníkovi z lopaty. Ani jeden z týmů však ještě nemá vyhráno!

Vsadit Leeds DNB v kurzu 2.47 u Chance

Eagles vypadali po bezbrankové remíze se City a výhře 3:0 nad Arsenalem velmi sebevědomě a nic nenasvědčovalo tomu, že se ještě budou muset ohlížet za sebe. Následovaly však dvě porážky o gól na hřištích Leicesteru a Newcastelu a náskok na osmnáctý Everton se 6 kol před koncem smrskl na 8 bodů.

Leeds se naopak zmotal a díky deseti bodům v posledních čtyřech utkáních opustil sestupové pásmo a na Everton má přistejném počtu odehraných zápasů (32) momentálně k dobru 4 body.

Crystal Palace letos doma sice padl pouze 4x (Aston Villa, West Ham, Lvierpool a Chelsea), proti rozjetému Leedsu ho však nečeká nic lehkého. V kurzu okolo 2.50 vidím hodnotu. První utkání vyhrál Leeds 1:0.

Vzestup pod taktovkou Marsche

Za ožitím Leedsu stojí především americký kouč Jesse Marsch. Ten, i přes těžký začátek (prohry 0:1 s Leicesterem a 0:3 s Aston Villou), dokázal s týmem z posledních 4 utkání vydolovat 10 bodů a táhne za za záchranou. Leeds postupně porazil doma 2:1 Norwich, poté otočil díky Csaplárově pasti zápas na stadionu Wolves (výhra 3:2), následovala domácí remíza 1:1 se Southamptonem a výhra 3:0 na půdě Watfordu. 

Z hráčského kádru je potřeba vypíchnout důležitý návrat kapitána Coopera a ve skvělé formě hrajícího Raphinu, který se ve Watfordu dostal již na deset branek. Kolem pětadvacetiletého Brazilce bude v létě pořádně rušno. Spekuluje se o zájmu Barcelony, PSG či Bayernu!

Vzhledem k náročnému programu posledních pěti kol (MC, Arsenal, Chelsea, Brighton a Brentford) musí Leeds dnes zabrat a zvítězit! Poté se mu bude zase o něco lépe dýchat.

Tip: Leeds DNB