Široká kurzová nabídka a vysoké kurzy u Betana

Luboš Přibyl

Luboš Přibyl

Široká kurzová nabídka a vysoké kurzy u Betana


Sázková kancelář Betano, která vstoupila na český trh, s sebou přináší spoustu úžasných promoakcí, díky kterým lze pravidelně vyhrávat peníze a sázky zdarma. To však není jediný důvod, proč by vás mělo sázení u Betana zajímat. Přesvědčí vás o tom kurzová nabídka a vysoké kurzy.

Široká kurzová nabídka

Důležité je, že z nabídky sportů lze sázet v podstatě na vše, co je běžně v sázkových kancelářích k dispozici. Kromě obligátního fotbalu, ledního hokeje, tenisu či basketbalu, nechybí zimní sporty, rugby, kriket, plážový volejbal, šipky, vodní pólo či motorsport.

Podstatný je rozsah soutěží, který je sázkařům k dispozici. Je jasné, že na Formule 1 či MotoGP si vsadíte u všech sázkových kanceláří, jen málokde ale najdete kurzy na Moto 2, Moto 3, Formule E nebo britské superbiky!

Svou nabídkou sportů a jednotlivých soutěží a turnajů, na které jsou vypisovány kurzy, předčí jakoukoli českou sázkovou kancelář! V Betanu se zkrátka nevyhýbají ani velmi okrajovým ligám a turnajům.

Samozřejmostí jsou sázky na esport. V nabídce je opět mnoho titulů, v rámci kterých je na výběr z několika různých soutěží / turnajů. Z těch nejznámějších nechybí FIFA, NBA 2K, CS:GO, LOL, Dota 2, CoD, Rainbow Six, Arena of Valor, Overwatch, Rocket League, Valorant či King of Glory. Na souboje je samozřejmě možné sázet také live.

Stejná situace panuje také v nabídce vedlejších trhů, které jsou u zápasů k dispozici. Máme tím na mysli velké množství příležitostí, které je k jednotlivým utkáním vypisováno. Výběr je obrovský a např. u tenisových zápasů jsou trhy, na které nebyli čeští sázkaři dodnes zvyklí, např. procentuální úspěšnost prvního podání, počet brejků (v zápasu i pro každého hráče), doba trvání utkání či prvního setu apod.

Kurzová nabídka obsahuje příležitosti, které jinde nenajdete

To stejné, co pro prematch sázení, platí i pro live sázení. Pro sázky během zápasu platí opět velmi široká nabídka, ať už z pohledu počtu zápasů, nebo z pohledu počtu sázkových příležitostí v rámci jednotlivých utkání. Výběr zasahuje od základních běžných sázek až po okrajové a velmi specifické. Velký výběr dostanete i v případě, že zabloudíte do nabídky esportových titulů.

Vysoké kurzy

Pokud porovnáme výši průměrného payoutu s ostatními sázkovými kancelářemi, zjistíme, že Betano nijak nevybočuje. Je to logické. Jako obchodník si chrání svoji marži.

Co už ale stojí za povšimnutí, je výše kurzu na některou z příležitostí, která je často nejvyšší, s níž se na českém trhu setkáte.

Pro lepší pochopení, co tím myslíme, uvádíme ilustrativní příklad na zápase 3. kola mužského pavouka Wimbledonu 2022 mezi Tommy Paulem a Jiřím Veselým. Sázka se týká příležitosti na OVER/UNDER 39,5 gemů v zápase:

  • Tipsport/Chance: 1,79 – 1,91 (marže: 8,22 %)
  • Fortuna: 1,86 – 1,88 (marže: 6,95 %)
  • SYNOTtip: 1,86 – 1,88 (marže: 6,95 %
  • Sazkabet: 1,91 – 1,91 (marže: 4,71 %)
  • Betano:  1,82 – 1,93 (payout: 6,76 %)

Jak je vidět na příkladu, tak marže na této sázce sice atakuje 7 %, což je vzhledem k trhu, na který sázíme, pochopitelné. Nás ale zajímá to, že v případě, že chceme vsadit na UNDER 39,5 gemů, tak nejvyšší hodnotu najdu právě u Betana! A to je přesně ten důvod, proč musíte mít Betano ve svém portfoliu.

MAX Kurz

MAX Kurz je akce, která přináší nejlepší kurzy na trhu. Betano každý den před zahájením události nabízí nejlepší kurzy na příležitost „Výsledek zápasu“.

Akce se týká především významných soutěží a zápasů, jako např. Ligy mistrů, NHL, NBA apod. Na vybranou příležitost si můžete vsadit s nulovou nebo velmi malou marží.

Zápas dnes s MAX Kurzem je označem symbolem „MK“.

Vstupní bonus u sázkové kanceláře Betano

Pokud vás některá z nabídek zaujala, tak neváhejte a založte si účet ještě teď. Registrace zabere jen pár minut a je intuitivní. Za ověření účtu navíc dostanete 300 Kč sázku zdarma a 50 volných zatočení v onlice casinu.