Vychází šestý díl podcastu a reprezentant ČR v malé kopané radí: Proč nikdy nehrát skořápky?

paulrockseek

paulrockseek

Vychází šestý díl podcastu a reprezentant ČR v malé kopané radí: Proč nikdy nehrát skořápky?


Představujeme šestý díl našeho podcastu o sportu a kurzovém sázení. Moderátorem není nikdo jiný, než paulrockseek - dlouholetý tvůrce analýz a blogů u společnosti Tipsport, kterého jste mohli rovněž zaznamenat v několika uplynulých Tipcastech.

Svět zdravých a úspěšných hráčů #06

Vychází šestý díl podcastu Svět zdravých a úspěšných hráčů, v němž je naším hostem reprezentant ČR v malé kopané a vášnivý sázkař - Michal Vávra. Celý díl je již ke shlédnutí na YouTube.

Kdo je Michal Vávra?

Hostem šesté epizody je výborný fotbalista a reprezentant ČR v malé kopané, Michal Vávra. S Michalem jsme probrali jeho výjezd do Ázerbajdžánu, životosprávu fotbalisty i veselou historku ze skořápek, kde zkrátka neměl šťastnou ruku.

Jaké to je reprezentovat ČR v malé kopané?

Michal se nám svěřil, že výjezd na turnaj do ciziny a jeho organizace byla velice náročná, a to jak na fyzičku, tak i na cestování. A co nám Michal práskl dál? Mrkněte ve videu!

Jaký je Michal Vávra coby sázkař?

Jak nám Michal sdělil, jedná se hlavně o jeho volnočasovou aktivitu a většinou investuje pouze menší obnosy peněz. Zajímavou historku ovšem připojil ke svým sázkařským začátkům, kde chytil neuvěřitelnou "plachtu". Více ve videu níže.

Na co se tedy můžete v šesté epizodě těšit?

Zajímaly mě stravovácí návyky fotbalistů, názory na simulování na trávníku a náročnost reprezentace ČR v tomto sportu. Pobavili jsme se však o spoustě dalších zajímavých věcí. Chcete vědět, kdo podle Michala letos ovládne zlatý míč a na jakých sázkovách sází nejčastěji? Mrkněte na celou epizodu na YouTube!

Proč se tedy rozhodně nevyplatí zkoušet hrát takzvané "skořápky"?

Skořápky totiž bývají nezřídka "cinknuté" skořápkářem, který v klíčové momenty pustí kuličku tam, kde zrovna potřebuje. Jak vůbec tahle hra vypadá? Mrkněte na článek na internetu.