Sázková kancelář Powbet láká na bohatý bonusový program

Luboš Přibyl

Luboš Přibyl

Sázková kancelář Powbet láká na bohatý bonusový program


Nastal čas představit vám další z našich nových partnerských sázkových kanceláří. Powbet je na poli online kurzového sázení úplným nováčkem a o pozornost usiluje zejména bohatým bonusovým programem, širokou nabídkou a slušnou úrovní kurzů. 

Nováček Powbet

S největší pravděpodobností vám jméno tohoto nového bookmakera nic neřekne. Je to dáno tím, že jde o absolutního nováčka, který vznikl teprve v letošním roce 2021. O velkých plánech Powbetu do budoucna svědčí třináct jazykových mutací webu (včetně češtiny) a hodně způsobů, kterými můžete zadotovat své sázkařské konto. České sázkaře jistě potěší i česká měna, kterou Powbet rovněž akceptuje. 

Přestože Powbet vznikl nedávno, nezjevil se z ničeho nic. Tento bookmaker a online casino v jednom totiž spadá pod celou síť heren Rabidi N.V.

Pokud vám prostředí sázkové kanceláře a kurzová nabídka něco připomíná, nemýlíte se. Jak design předzápasové nabídky, tak kurzy jsou takřka totožné s většími sázkovými kancelářemi FEZbet, Rabona a Librabet.

 

V Powbet budete zakopávat o bonusy

Nejen vzhledem má Powbet k výše zmíněným bookmakerům blízko. S FEZbetem a spol. jej pojí ještě velké množství bonusů, které svým sázkařům nabízí.

Vše začíná již registrací. Nově registrovaným sázkařům nabízí bonus až do výše 2 500 Kč / 100 €. Stačí splnit několik jednoduchých podmínek a odměna vás nemine. Dejte si ovšem pozor, jestli ke vkladu prostředků do sázkových kanceláří používáte Skrill nebo Neteller, právě v takovém případě byste totiž o nárok na bonus přišli.

Pravidelní sázkaři si mohou přilepšit každý týden! Stačí splnit podmínky fantastického 50% reload bonusu a odměna až do výše 12 500 Kč / 500 € může být vaše.

Bohatý bonusový program v Powbet

Zdroj: strongaffiliates.com

Pro sázkaře preferující akovky je připraveno 10% navýšení výhry, tzv. Accumulator Boost, a pokud se vám zrovna v týdnu nedařilo, nezoufejte, protože k dispozici je i cashback. Na ty z vás, kteří hazardují víc než je zdrávo a sází i na virtuální sport, mysleli v Powbet také. Získat můžete až 10 % svých protočených prostředků zpět v podobě free betu.

 

Recenze Powbet

Powbet nemá s českými hráči problém, dokonce nabízí rozhraní v češtině. Čeští sázkaři mají při registraci na výběr mezi eurem a českou korunou. Registrace sázkařského účtu je velmi jednoduchá a ke vkladu vám stačí běžná platební karta. 

Kurzová nabídka je poměrně široká, takže v ní najdete všechny důležité sportovní události, soutěže, turnaje,... Vypisovány jsou i turnaje a ligy nižší úrovně, např. tenisové ITF turnaje či nižší fotbalové, hokejové atd. soutěže. Potěšující je rovněž slušný výběr vedlejších sázek, jež jsou k jednotlivým utkáním vypisovány. Kromě sportu bývají v nabídce i politické událostiNa jednu věc si ovšem dávejte pozor! Pokud máte jako výchozí jazyk v sázkové kanceláři nastavenou češtinu, můžou být vypsané sázky trochu zmatečné. Je to právě překladem do češtiny. Aby se vám tedy nestalo, že budete sázet na něco jiného, než ve skutečnosti chcete. 

Podrobné informace o Powbet se dozvíte v naší rozsáhlé recenzi.