Sázkařská soutěž pro nové hráče o 5000 Kč se Sazkabet.cz!

Od čtvrtku 15. února do 15. března 2024 míří sázkařská soutěž na sázkovou kancelář Sazkabet.cz kde si zahrajete o pěknou porci prize money, a to rovných 5 000 Kč! Co bude soutěž obnášet, jaká jsou pravidla a jak se můžete registrovat, to vše naleznete v článku níže.

Zdeněk Utrhlička

Zdeněk Utrhlička

Sázkařská soutěž pro nové hráče o 5000 Kč se Sazkabet.cz!

Od čtvrtku 15. února do 15. března 2024 míří sázkařská soutěž na sázkovou kancelář Sazkabet.cz kde si zahrajete o pěknou porci prize money, a to rovných 5 000 Kč! Co bude soutěž obnášet, jaká jsou pravidla a jak se můžete registrovat, to vše naleznete v článku níže.


Pravidla sázkařské soutěže se Sazkabet.cz

Je naší milou povinností oznámit, že sázkařská soutěž pod hlavičkou našeho webu sazeni-online.eu se od 15. února do 15. března 2024 exkluzivně přesouvá na českou sázkovou kancelář Sazkabet.cz a platí pouze pro nově založené účty skrze přesměrování z našeho webu.

V čem to celé spočívá? Čím více budete sázet, tím větší je vaše šance na úspěch! Ale k tomu se dostaneme o pár řádků níže.

Co to znamená pro vás, coby sázkaře a soutěžíci? V první řadě naprosto jednoduchou registraci nového účtu do soutěže, pomocí TOHOTO ODKAZU, nebo kteréhokoliv přesměrujícího odkazu (např. i skrze banner níže) na této stránce.

Pravidla pro účast v soutěži se Sazkabet.cz

1. Po přesměrování z našeho webu na web Sazkabet.cz si založíte nový sázkařský účet.

2. Zábava začíná! Do soutěže a slosování se započítávají všechny AKO tikety (tedy tikety s 2 a více příležitostmi, celkovým kurzem minimálně 1.8 a vkladem alespoň 100 Kč), které vsadíte mezi 15. únorem a 15. březnem tohoto roku.

3. Stručně řečeno - čím více AKO tiketů s kurzem aspoň 1.8 a vkladem 100Kč (a výše) vsadíte, tím větší jsou vaše šance na výhru!

4. Na závěr soutěže proběhne slosování ze všech tiketů, které splnily všechny předepsané podmínky (tedy AKO, celkový kurz aspoň 1.8 a vklad minimálně 100Kč - podrobná pravidla naleznete na odkazu o pár řádků níže). 

5. Zahájení sázkařské soutěže: 15.2.2024 00:01

6. Ukončení sázkařské soutěže: 15.3.2024 23:59

7. Slosování výherců: do týdne od data ukončení soutěže, tedy nejpozději 22.03.2024 (výherce oznámíme na našem webu).

Veškerá pravidla a podrobnosti k soutěži naleznete po kliknutí na tento odkaz: https://static.sazka.cz/kentico-media/sazka/media/content/terms/2024/pravidla-soutez-sazeni-online-eu-sazka.pdf

Jaké jsou ceny pro výherce?

Tady už to začíná být hodně zajímavé! Celkový prize pool se totiž pohybuje ve výši 5000 Kč, přičemž vítěz bere rovných 3000 Kč na svůj hráčský účet!

1. místo 3000 Kč
2. místo 1500 Kč
3. místo 500 Kč

Kdy bude soutěž vyhodnocena?

Slosování výherců a jejich oznámení proběhne do týdne od data ukončení soutěže, tedy nejpozději do 22. března 2024.

FAQ (Časté otázky)

Mohu se soutěže zúčastnit, pokud už na Sazkabet.cz svůj hráčský účet mám? Soutěž je bohužel pouze pro nově založené účty skrze přesměrování z našeho webu.

Výherci se tedy budou losovat? Přesně tak! Ze všech AKO tiketů s celkovým kurzem aspoň 1.80 vsazených v rozmezí 15. únor a 15. březen se budou losovat tři výherci. Čím více budete sázet, tím jsou tedy vaše šance na výhru větší!

Co když vsadím třeba jen jeden tiket, který splňuje dané podmínky? I tak máte šanci vyhrát! :)

Kde najdu všechna další pravidla k soutěži? Na oficiálním webu Sazkabet: https://static.sazka.cz/kentico-media/sazka/media/content/terms/2024/pravidla-soutez-sazeni-online-eu-sazka.pdf

Kdy se mohu do souteže registrovat? Soutěž startuje od 15. února a končí 15. března 2024. Platí pouze pro nově založené účty po přesměrování z našeho webu.

Na jaké sporty mohu sázet? Tohle záleží pouze a jen na vás! Musíte pouze dodržovat podmínky AKO tiketů (tedy 2 a více příležitostí), celkový kurz aspoň 1.80 (a vyšší) a vklad alespoň 100 Kč.

Sledujte nás na sociálních sítích

Pokud chcete mít přístup k novým informacím, článkům a videím jako první, tak nás sledujte také na Facebooku, Instagramu a TikToku! 

Facebook Instagram TikTok