Randers FC - FK Jablonec (Evropská konferenční liga, 4. 11., 18:45)

Luboš Přibyl

Luboš Přibyl

Randers FC - FK Jablonec (Evropská konferenční liga, 4. 11., 18:45)


Jablonečtí jsou po třech kolech se čtyřmi body možná trochu překvapivě na druhém místě skupiny D. A nebýt penalty z 90. minuty, kvůli níž v předešlém utkání s Randers přišli o vítězství, mohlo být ještě mnohem veseleji. Takto bude boj o postup do jarní fáze soutěže ještě velmi napínavý. 

Randers FC - FK Jablonec

Severočeši měli v předminulém týdnu svého dánského soka na lopatě. Díky dvěma gólům Tomáše Čvančary drželi ještě pár minut před koncem vedení 2:1 a směřovali za svým druhým vítězstvím ve skupině. Nešťastná ruka Kubisty však nabídla hostům velkorysou šanci v podobě penalty. Té se úspěšně zhostil Odey a stanovil konečnou podobu výsledku na 2:2.

Tabulku skupiny vede před čtyřbodovým Jabloncem se sedmi body Alkmaar, na třetím místě je Randers se třemi body za tři remízy a poslední místo okupuje s jediným bodem Kluž. Odvety tedy slibují ještě zajímavou podívanou.

Důležitostí dnešního utkání si jsou všichni moc dobře vědomi. "Randers je asi náš největší soupeř v boji o druhé místo," prohlásil dvougólový střelec z prvního utkání Čvančara.

Proti Jablonci mluví aktuální forma. Svěřenci Petra Rady nevyhráli již sedm soutěžních utkání v řadě. Naposledy se jim podařilo uspět 22. září, když ve třetím kole MOL Cupu zdolali třetiligové Přepeře 1:0. V generálce na dnešní zápas se jim podařilo ztratit vedení s Pardubicemi a byla z toho jen další remíza (1:1). Ve Fortuna lize jim patří až třinácté místo. V Dánsku navíc nebude k dispozici tahoun týmu Václav Pilař. Favoritem zápasu tedy bude domácí celek.

Randers sbírají výrazně lepší výsledky, ani oni se však nenaladili na dnešní zápas moc dobře. Po 6 soutěžních utkáních zakusili hořkost porážky. V neděli na svém stadionu podlehli lídrovi domácí soutěže Midtjyllandu 1:3 a v ligové tabulce jim patří čtvrté místo. 

 

Kde sledovat zápas mezi Randers a Jabloncem živě?

Přímý přenos z Jutského poloostrova odvysílá sportovní kanál Sport 1. O tom, kde tento kanál můžete naladit, se dozvíte v našem přehledu sportovních kanálů. Výkop utkání je naplánován na 18:45.

 

Předzápasové kurzy na zápas Randers FC - FK Jablonec

Vstupní bonus u 22bet

Tip redakce: