PGL Antwerp se řítí do finále

PGL Antwerp se řítí do finále


O tomto víkendu vrcholí první CS:GO Major letošní sezóny. Poslední čtyři nejlepší týmy si to rozdají o výhru 500.000 $ a účast na BLAST Premier: World Final. Které to jsou?

Jeden milion dolarů a 24 nejlepších týmů z celého světa. Tentokrát bohužel bez jediné československé účasti.

Po dlouhých bojích a úžasných zápasech se světové CS:GO nemůže dočkat vyvrcholení prvního letošního Majoru, PGL Antwerp 2022.

Nejvíce zklamaní mohou být G2, kteří se nedostali ani do závěrečného pavouka. Podobně skončili také Team Vitality a Cloud9 (bývalí Gambit), kteří se taktéž museli s turnajem rozloučit v Legends Stage.

PGL Major Antwerp playoff

PGL Major Antwertp playoff

Výbornou hru naopak předvedli finští ENCE a dánští Copenhagen Flames. Ze vzájemného duelu ve čtvrtfinále vyšli úspěšněji první jmenovaní.

A právě ENCE jsou jedním ze čtyř zbývajících týmů.

V semifinále si to rozdají proti pravděpodobně největším favoritům Natus Vincere, kteří se nepříjemně zapotili proti Heroic.

Další semifinálovou dvojicí je Team Spirit a FaZe Clan. Právě ten by měl být podle papírových předpokladů druhým největším favoritem na výhru hned po NAVI.

První semifinále startuje v 16.30. Druhý zápas můžete poté sledovat od 20.00.

Samotná velké finále se poté odehraje v neděli od 20.00 našeho času.

PGL Major Antwerp GG.BET kurzy

Hlavním partnerem turnaje je sázková kancelář GG.BET, která podle toho vypisuje skvělé kurzy na nespočet situací. Vsadit si ale můžete také na celé řadě našich dalších sázkových kanceláří, včetně těch českých.

Nenechte si ujít špičkový Counter-Strike a nalaďte si živé vysílání na oficiálním kanále na Twitchi!