paulrockseek novým členem týmu sazeni-online.eu

paulrockseek

paulrockseek

paulrockseek novým členem týmu sazeni-online.eu


Zdravím všechny čtenáře, sportovní nadšence a především sázkaře, kteří zavítali na web sazeni-online.eu. Moje sázkařské jméno je "paulrockseek" a s trochou štěstí mě můžete znát především ze sekce tenisových analýz, Tipcastů a blogů u společnosti Tipsport, kde mě během uplynulých několika let začalo sledovat téměř 16 000 uživatelů (paulrockseek na Tipsportu), a kde se rovněž v současné chvíli řadím mezi top 6 nejúspěšnějších "tipérů" za dobu existence sekce sázkařských analýz.

Je mi zároveň velkou ctí, že můžu touto cestou spojit síly s úspěšným projektem sazeni-online.eu. Do budoucna tak pro vás budu připravovat mnoho tipérských článků, blogů, společně nás čekají i první díly sázkařského podcastu se zajímavými hosty a v neposlední řadě se můžete těšit na exkluzivní a hodnotné tipy do sekce zdejších analýz (a to nejen z tenisového odvětví).

Pro ty z vás, kteří mě náhodou neznají, dovolte abych se krátce představil. Kurzovému sázení se poměrně úspěšně věnuji uplynulých cirka 8 let, za něž jsem získal velké množství zkušeností a cenných informací, které využívám na denní bázi a neustále se snažím posouvat své znalosti kupředu a zdokonalovat svůj skill v této oblasti. Mou primární specializací je tenis a tenisové analýzy (ROI mezi 5-10%), nicméně dlouhodobě se snažím vyhledávat hodnotné kurzy napříč celým sportovním odvětvím, což by měl být základ každého úspěšného sázkaře. Pomyslný kurzový "boj s bookmakery a sázkovými kancelářemi" tak patří mezi rutinní záležitosti a v hojné míře se samozřejmě setkávám i s limitováním výše sázek nebo rovnou jejich přímým zamítnutím.

Věřím, že ve spolupráci s týmem sazeni-online.eu vám budeme pravidelnou oporou v oblasti (nejen) kurzového sázení a tím pravým "parťákem" na cestě k úspěchu.

 

Audio Tipcasty, v kterých jste mě mohli slyšet:

Vše o Australian Open 2022: https://www.youtube.com/watch?v=uc_Nb7lb8Tc

Vše o French Open 2022: https://www.youtube.com/watch?v=cbLJ9PABBKE

 

Video Tipcast: Paulrockseek rozpitval Wimbledon 2022