Novinky u Tipsportu a Chance: fotbalové sestavy, označte si své oblíbené a další


Sázková kancelář Tipsport přichází s další vlnou novinek a vylepšení (týkají se samozřejmě i dceřinné společnosti Chance). Tentokrát budou potěšeni především fotbaloví fanoušci, kteří jistě ocení sestavy týmů. Nově si také můžete označit blogy, analýzy a tikety jako oblíbené a vrátit se k nim později. Úprav se dočkaly předzápasové statistiky, především tenisové. Odteď lze sázet i za zlomky netů/goldenů.

Sestavy před zápasem i v live

Výrazné změny se dočkaly významné fotbalové soutěže a turnaje. Jestliže vám v přehledu zápasů dosud chyběly sestavy, tak nyní již máte po problému. Sestavy naleznete pod záložkou „TÝMY“ jak v předzápasové, tak v live nabídce. Pokud se tato záložka u utkání nezobrazuje, znamená to, že sestavy jsou nedostupné.

V praxi bude Tipsport operovat s teorií. V předzápasové nabídce se totiž budou zobrazovat obvyklé sestavy týmů, a to i několik dnů předem. Složení sestavy závisí na počtu odehraných zápasů jednotlivých fotbalistů na určitých postech. Tato sestava je tedy pouze informativní a nemusí se shodovat s oficiální jedenáctkou. Vzhledem k tomu, že se odvíjí od množství odehraných utkání, mohou se v ní objevit i zranění či vykartovaní fotbalisté.

Jakmile budou známé oficiální sestavy, zobrazí se v této sekci a následně si je můžete prohlédnout i v live rovněž pod záložkou „TÝMY“. Na desktopu se po rozkliknutí této záložky zobrazuje primárně rozestavení (pokud je dostupné). V případě, že chcete vidět hráče, kteří jsou v nominaci, stačí se pomoci kolečka myši, nebo posuvníku na pravé straně zobrazení, posunout „dolů“.

Pokud padne gól, sudí ukáže kartu nebo trenéři sáhnou ke střídání, znázorní se tato změna příslušnou ikonkou jak při pohledu na rozestavení, tak v rámci sestavy. V případě, že rozestavení není k dispozici, zobrazuje se pouze seznam fotbalistů, kteří jsou uvedeni v oficiálním zápise o utkání. V live můžete sledovat stream, tracker nebo statistiky a zároveň sestavy.

Tato funkce je dostupná jak pro desktop, tak pro všechna mobilní zařízení.

Sestavy u fotbalových zápasů

Zdroj: tipsport.cz

Oblíbené blogy, tikety a analýzy

Do poslední aktualizace také nebylo možné uložit si oblíbený blog, tiket či analýzu „na později“. V případě, že se vám nějaký text či tiket zalíbí tak moc, že se k němu chcete vracet opakovaně nebo prostě momentálně nemáte čas si to v klidu přečíst, je tu pro vás nově možnost „Přidat do oblíbených“. Takto „ocejchované“ blogy, tikety a analýzy naleznete v sekci „Můj účet“, kde zůstanou maximálně 30 dní po expiraci, smazat je ovšem můžete i dříve.

V Tiket aréně lze nyní vyfiltrovat i oblíbené tikety. U nich, stejně jako u blogů a analýz, si můžete nastavit i vlastní upozornění. Notifikace vám tak například může přijít při cashoutu u oblíbeného tiketu, při přidání komentáře k blogu nebo vyhodnocení analýzy. U blogů v prostoru pod hodnocením je nyní možnost zobrazení dalších blogů daného autora.

Tiket arény se týká i další změna. Na základě zpětné vazby sázkařské komunity se v Tipsportu rozhodli vrátit celkovou výši kurzu na tiketu, která tak doplnila stávající informace o vkladu, možné výhře nebo počtu inspirací. Návrat hlásí také podbarvení otevřených tiketů pro větší přehled při orientaci v Tiket aréně, a to i v mobilních aplikacích.

200 Kč zdarma za registraci u Chance

E-sportové novinky

Rozšíření se dočkala nabídka událostí v rámci elektronického sportu, např. ve FIFĚ se rozsah přiblížil klasickému fotbalu. K dispozici jsou informace o začátcích a koncích zápasu či poločasu nebo o vstřeleném gólu. Od nové sezony bude širší i nabídka událostí pro závody Formule 1, kde se pro každé kolo zobrazí jezdec s nejrychlejším časem. U vybraných hokejových zápasů se při vstřelení branky ukazuje i jméno asistujícího hráče.

Úpravou prošla předzápasová statistika formy týmu nebo hráče. Doposud se zde zobrazovala forma z posledních pěti utkání v určité soutěži. Nově to je předchozích pět duelů z jakékoli soutěže.

Poslední změna, kterou zaregistrují klienti českého Tipsportu a Chance, je sázení za zlomky netů či goldenů.