Hostem sedmého dílu sázkařského podcastu je aktuální jednička v analýzách na Tipsportu - Gergi!

paulrockseek

paulrockseek

Hostem sedmého dílu sázkařského podcastu je aktuální jednička v analýzách na Tipsportu - Gergi!


Představujeme sedmý díl našeho podcastu o sportu a kurzovém sázení. Moderátorem není nikdo jiný, než paulrockseek - dlouholetý tvůrce analýz a blogů u společnosti Tipsport, kterého jste mohli rovněž zaznamenat v několika uplynulých Tipcastech.

Svět zdravých a úspěšných hráčů #07

Vychází sedmý díl podcastu Svět zdravých a úspěšných hráčů, v němž je mým hostem aktuální jednička v sekci (nejen) tenisových analýz a legenda komunity Tipsportu - Gergi. Celý díl je již ke shlédnutí na YouTube.

Kdo je Gergi?

Hostem sedmé epizody je dlouho požadovaný host a aktuálně nejúspěšnější tipér v rámci komunity a sekce analýz na Tipsportu, legenda v sázení tenisu, samotný Gergi. Tomu se povedlo v tipsporťáckých analýzách rekordně nasbírat přes 1800 jednotek během jediného roku!

Jaké faktory Gergi zohledňuje při sázení na tenis?

S Gergim jsme zabrousili na detailní postup výběru jeho tipů a rozebrali jsme veškeré faktory, které při tipování zohledňuje. Zajímá vás, jak být dlouhodobě úspěšný a ziskový při sázení na tenis? Mrkněte na video!

Gergiho speciální hobby a fotky se slavnými tenisty!

Gergi nám na sebe práskl, že mezi jeho největší hobby patří cestování po tenisových turnajích, přičemž v rámci toho se pravidelně fotí i se slavnými tenisty. A že ta sbírka obsahuje opravdu hvězdná jména, to pouze potvrzují fotky s hráči jako Hubert Hurkacz, Alexander Bublik, Denis Shapovalov, Arthur Rinderknech, Pablo Andujar, Casper Ruud, Albert Ramos Vinolas, Lucas Pouille, Taylor Fritz, Alex De Minaur, Daniel Evans, Victoria Azarenka, Benoit Paire, Coco Gauff, Robin Haase, Nicolas Jarry, Lleyton Hewitt, Ashleigh Barty a další. Více ve videu níže.

Na co se tedy můžete v sedmé epizodě těšit?

S Gergim jsem probral kompletní tenisovou scénu a turnaje od těch nejmenších až po největší. Rozebrali jsme veškeré faktory tipování tenisových singlů i čtyřhry, žaměřili jsme se na hledání hodnoty a value betting obecně a v neposlední řadě mi na sebe i práskl, jaké hobby jej baví nejvíce. Mrkněte na celou epizodu na YouTube!

Jaké faktory tedy Gergi zohledňuje nejvíce a podle čeho hledá hodnotu v sázkách na tenis?

Jedná se primárně o domácí prostředí, divoké karty, nadějné juniory, speciální turnaje v odlišných podmínkách, povrchy a další nepřeberné množství faktorů, které ovšem můžete nalézt i v naší akademii sázení na tenis! Mrkněte na naši akademii a zlepšete svůj um v tenisových sázkách.