Hostem osmé epizody podcastu je neúspěšnější analytik stolního tenisu na Tipsportu - Juraj Bella aka JurcisBelcis.

paulrockseek

paulrockseek

Hostem osmé epizody podcastu je neúspěšnější analytik stolního tenisu na Tipsportu - Juraj Bella aka JurcisBelcis.


Představujeme osmý díl našeho podcastu o sportu a kurzovém sázení. Moderátorem není nikdo jiný, než paulrockseek - dlouholetý tvůrce analýz a blogů u společnosti Tipsport, kterého jste mohli rovněž zaznamenat v několika uplynulých Tipcastech.

Svět zdravých a úspěšných hráčů #08

Vychází osmý díl podcastu Svět zdravých a úspěšných hráčů, v němž je mým hostem aktuálně neúspěšnější analytik stolního tenisu na Tipsportu a trenér mládeže na Slovensku - Juraj Bella aka JurcisBelcis. Celý díl je již ke shlédnutí na YouTube.

Kdo je JurcisBelcis?

Juraj Bella aka JurcisBelcis je v současné chvíli absolutní jedničkou mezi analytiky na stolní tenis v rámci platformy analýz na Tipsportu. Juraj ovšem mimo to sám patří k výborným trenérům mládeže na Slovensku a za sebou má i velice pestrou hráčskou kariéru.

Jaké faktory JurcisBelcis zohledňuje při sázení na stolní tenis?

S Jurajem jsme probrali veškeré faktory, které používá při výběru jeho tipů a hledání value. Kteří hráči nemají rádi obranu a kteří naopak zase velice rádi útok? Zajímá vás, jak být dlouhodobě úspěšný a ziskový při sázení na stolní tenis? Mrkněte na video!

Jurajův pohled na rozdíly v českém a slovenském stolním tenise

S Jurajem jsme probrali pohled na českou i slovenskou stolnětenisovou scénu. Proč si myslí, že na Slovensku bude do budoucna problém vychovávat kvalitnější hráče a kde vidí největší problémy v rámci rozvoje talentů? Více ve videu níže.

Na co se tedy můžete v osmé epizodě těšit?

S JurcisBelcisem jsme probrali kompletně všechny aspekty sázení na stolní tenis. Vysvětlil nám, jakým způsobem hledá on sám hodnotu ve svých sázkách, které soutěže upřednostňuje, jaké jsou rozdíly mezi obranou a útokem a v neposlední řadě jsme se koukli i na jeho vtipné zážitky z hráčské kariéry. Mrkněte na celou epizodu na YouTube!

Jaký je tedy hlavní rozdíl mezi soutěžemi jako TTSTAR nebo Liga Pro?

Zatímco v rámci českého podniku zvaného TTSTAR Series (organizovaného pod hlavičkou Tipsportu) se pohybují extrémně kvalitní, extraligoví i mezinárodní hráči, v soutěži Liga Pro (a dalších podobných soutěžích jako Liga Pro CZ nebo TT Cup v Arménii) hrají primárně amatérští hráči. Na TTSTARu tak uvidíte o parník vyšší kvalitu hry a výsledky jsou v mnoha ohledech lépe čitelné. U méně kvalitních soutěži je velká fluktuace ve výkonech i v motivaci hráčů a nezřídka tak přichází množství velkých překvapení a nečekaných výsledků.