Hurá do říše pyramid s Fortuna Vegas Casinem!

Pavel-Drahonovsky

Pavel-Drahonovsky

Hurá do říše pyramid s Fortuna Vegas Casinem!


Starověký Egypt, to byl impozantní svět. Dodnes fascinuje svými stavbami, písmem a také božstvem. Mezi egyptské bohy patřil také Cheprer a právě jemu jsou věnovány dvě horké novinky v našem casinu. Pojďte je roztočit ve Fortuna Vegas Casinu!

Nové hry - cover

Co patří k egyptským nadpřirozeným bytostem jako pěna k pivu?

No přece zvířecí podoba.

Cheprer bývá zobrazován jako vruboun posvátný, nebo cizokrajně řečeno skarab. A o ty půjde jak na válcích Egyptian Emeralds, tak Valey of Gods 2.

Vydejme se nejprve do údolí bohů. Sbírejte ve Valey of Gods 2 bílé skaraby a odkryjte díky nim všech 20 160 výherních cest. Jakmile uvolníte celé herní pole automatu, odemknete si sbírky mocných egyptských brouků.

Fortuna logo

Zdroj: iFortuna

Že nejste zrovna vetešník? Tyhle kolekce skarabů ve Fortuna Vegas vás sběratele probudí. Modrý skarab vám pomůže s násobením výher, zlatý zase dovalí jako hovnivál obří Wild symbol. A červený? Od něho se dočkáte toček zdarma. Chytejte divotvorné skaraby, zlatem se ti odvděčí!

Na křídlech vrubounů k tobě doletí i poklady ve smaragdovém království. A nemusíte být zrovna entomolog, aby vás na pěti válcích Egyptian Emeralds bezpečně praštily do očí.

Jsou pestrobarevní, blyští se jako všechny drahokamy faraónské říše. Fungují jako Wild symboly s extra funkcí navíc.

O co jde? Jakmile vám na druhém, třetím nebo čtvrtém válci přistanou tři skarabové najednou, obdržíte volné zatočení. Hodně štědré, sluší se dodat. Zázrační brouci neodletí fuč, místo toho se přemístí na hracím poli a najdou si nová útočiště, aby vám pomohli k pořádnému ranci.

Home page Fortuna Vegas

Zdroj: iFortuna

Skočte si pro něj v českém online casinu Fortuna Vegas

Anebo ještě předtím objevte Fortuna bonus code!