Chance bonus – 200 Kč zdarma + 2 000 Kč k prvnímu vkladu

Oblíbená česká sázková kancelář Chance nabízí svým klientům vstupní bonus k prvnímu vkladu do výše až 2 000 Kč! Kromě něj mohou všichni sázkaři, kteří dokončí registraci, získat 200 Kč do začátku zdarma!

Luboš Přibyl

Luboš Přibyl

Chance bonus – 200 Kč zdarma + 2 000 Kč k prvnímu vkladu

Oblíbená česká sázková kancelář Chance nabízí svým klientům vstupní bonus k prvnímu vkladu do výše až 2 000 Kč! Kromě něj mohou všichni sázkaři, kteří dokončí registraci, získat 200 Kč do začátku zdarma!


Chance bonusy

Chance bonusy se na první pohled zdánlivě dělí na Chance bonus za registraci do sázkové kanceláře Chance a do online casina Chance Vegas. Nenechte se ale zmást, protože jak se jednou registrujete do Chance sázkové kanceláře a získáte registrační bonus a vstupní bonus Chance, můžete je uplatnit libovolně buď sázením, nebo na online automatech a casinových hrách. Pojďme se tedy podívat, jaké Chance bonusy na vás čekají a jak je získat.

Chance bonus za registraci 200 Kč zdarma

Velkým lákadlem pro nové sázkaře je tzv. sázka bez rizika, kterou obdrží za úspěšnou registraci, aniž by museli vkládat své vlastní prostředky. Pro začátečníky jde o ideální příležitost, jak si vyzkoušet kurzové sázení bez nutnosti vynaložit vlastní prostředky. Více informací o bonusech za registraci bez nutnosti vkladu se dozvíte na stránce Sázkové kanceláře – bonusy.

200 Kč zdarma bez nutnosti vkladu

Jak získat Chance bonus za registraci

Tento druh bonusu se váže k registraci sázkařského konta. Podmínka pro získání bonusu bez nutnosti vkladu je dokončení plnohodnotné registrace sázkařského účtu, jejímž pomyslným finále bývá ověření totožnosti. Ani kvůli tomu však dnes v podstatě nemusíte vstávat od svého počítače, protože vám poslouží bankovní identita.

Založení účtu u Chance je velmi jednoduché a rychlé. V registračním formuláři vyplníte osobní údaje jako jméno, datum narození, číslo mobilu a email. Následuje ověření emailu (kliknete na odkaz, který vám přijde) a telefonu (smskou vám přijde heslo pro přihlášení). Po prvním přihlášení si zvolíte nové heslo, pod nímž se budete přihlašovat. V tento moment je aktivní tzv. dočasné konto

Po založení dočasného konta následuje druhý krok, v němž musíte ověřit svou identitu a plně aktivovat svůj účet, díky čemuž budete moct využívat všechny výhody a také obdržíte 200 Kč zdarma za dokončení registrace. 

Dokončení registrace můžete provést dvěma způsoby. Tím rychlejším je ověření identity pomocí internet bankingu (lze využít pro Air bank, KB, ČSOB, Česká Spořitelna, Equa bank a MONETA). Po kliknutí na logo vaší banky budete přesměrováni do internetového bankovnictví. Chance si tak ověří vaši identitu a dokončí registraci. Vše je velmi intuitivní. 

Druhým, méně pohodlným, způsobem, jak dokončit plnohodnotné konto, je návštěva některé pobočky. Nejprve v účtu u Chance vyplňte své osobní údaje, platební metodu a hurá na pobočku! To musíte stihnout do 30 dnů! Po dokončení celého procesu registrace na vás čeká příjemný bonus v podobě 200 Kč, který dostanete zdarma za registraci.

Chance vstupní bonus 100 % do výše až 2 000 Kč

Nárok na vstupní bonus Chance, jež je od roku 2013 součástí holdingu Tipsport, má každý uživatel s nově založeným účtem. Na splnění nenáročných podmínek pro získání 2 000 Kč navíc máte příjemných 90 dní.

Vstupní bonus u Chance

Chance vstupní bonus podmínky získání

  • K získání celkové hodnoty Vstupního bonusu je nutné vsadit sedminásobek součtu hodnoty prvního Vkladu na Herní účet a hodnoty Vstupního bonusu (dále jen „požadovaný celkový obrat“).
  • Sázející získává právo disponovat se Vstupním bonusem na Herním účtu po částech: vždy po vsazení 10 % požadovaného celkového obratu získá 10 % z celkové hodnoty Vstupního bonusu. (Příklad: první vklad na herní účet 500 Kč = celkový bonus 500 Kč, 10 % bonusu 50 Kč.
  • Požadovaný celkový obrat pro získání celkové hodnoty bonusu: (500 + 500) x 7 = 7.000 Kč. 10% z požadovaného celkového obratu pro získání 10% bonusu: 7.000/10 = 700 Kč). V případě, že první Vklad na Herní účet je vyšší než 2.000 Kč, pak pro výpočet podmínky dle předchozí věty je uvažována hodnota prvního Vkladu ve výši 2.000 Kč.
  • Pro výpočet nároku na bonus se započítávají všechny sázky vsazené na internetu a na pobočkách Chance, které mají po vyhodnocení minimální celkový Kurz 2:1. Pro výpočet nároku na Chance vstupní bonus se každému Sázejícímu denně započítává součet Vkladů v maximální výši 2.000 Kč.