ANALÝZA: Sugnaux vs. Zhabrailova (Tenis)

Máme zde tenisovou analýzu na dnešek, konkrétně z hardového ITF podniku v Monastiru.

paulrockseek

paulrockseek

20Bet

Až 5 000 CZK + 2 500 CZK free bets

85%


ANALÝZA: Sugnaux vs. Zhabrailova (Tenis)

Máme zde tenisovou analýzu na dnešek, konkrétně z hardového ITF podniku v Monastiru.


ANALÝZA

MATCH: SUGNAUX vs. ZHABRAILOVA

EVENT: ITF Monastir, 22.12.2023, 9:30

TIP: SUGNAUX

Průměrná kurzová hladina: 1.91

Sugnaux má své maximum v páté stovce a na hardu hraje poslední týdny slušně. Ve Španělsku zničila i favorizovanou Mutavdzic, na francouszkém šampionátu porazila i Boisson a v Egyptě nestačila na Dunne, což však ostudou určitě není. Tady na turnaji zdevastovala Konishi s jedním ztraceným gemem. Zhabrailova projela jediný vzájemný duel a hlavním vodítkem tipu je pro mě primárně úvodní duel se Stevic, kde absolvovala tři sady a vyhrála de facto jen tak tak (a to Stevic je proti Sugnaux tier 2 sokyně). Za těchto okolností vidím lehkou favoritku ve švýcarské tenistce.

Nenechte si ujít náš podcast o sázení a sportu

Moderátor a expert na sázení v jedné osobě paulrockseek vás provede naším podcastem s názvem Svět zdravých a úspěšných hráčů, kde vyzpovídá celou řadu zajímavých hostů. Pokud nechcete přijít o žádné novinky, odebírejte podcast na platformě Youtube!

Sledujte nás na sociálních sítích

Pokud chcete mít přístup k novým informacím, článkům a videím jako první, tak nás sledujte také na Facebooku, Instagramu a TikToku! 

Facebook Instagram TikTok


Staňte se členy naší komunity na Facebooku

Přihlaste se do naší skupiny "Pomáháme si v sázení - sazeni.online.eu" a mějte přístup ke všem novinkám ze světa sázení, sdílejte s ostatními členy vaše zkušenosti a pomáhejte si navzájem!

Pomáháme si v sázení - sazeni.online.eu