ANALÝZA: Naéf vs. Dartron (Tenis)

Máme zde tenisovou analýzu na dnešní večer, konkrétně z halového WTA podniku ve francouzském Angers.

paulrockseek

paulrockseek

ANALÝZA: Naéf vs. Dartron (Tenis)

Máme zde tenisovou analýzu na dnešní večer, konkrétně z halového WTA podniku ve francouzském Angers.


ANALÝZA

MATCH: NAÉF CELINE vs. DARTRON EMELINE

EVENT: WTA Angers, Francie, 05.12.2023, 20:30

TIP: Dartron HCP +5,5 gemů

Průměrná kurzová hladina: 1.64

Dartron je domácí tenistkou, které halové prostředí vyloženě sedí. Vloni odehrála v indooru bilanci 17/11 a právě na zdejším podniku obhajuje loňské čtvrtfinále, kdy senzačně vyřadila Korpatsch a Ozgen. Prošla zde navíc už i kvalifikací, kde nedala šanci kvalitní soupeřce v podobě Sobolevy. To Švýcarka Naéf má zcela odlišné problémy a od zářijového titulu v Le Neuborg prohrává téměř vše, co se dá, byť tedy proti kvalitnějším soupeřkám. Přesto očekávám v domácím prostředí Francouzky potenciální drama a stačit nám v tomto HCP bude i prohra 4-6 3-6. 

Nenechte si ujít náš podcast o sázení a sportu

Moderátor a expert na sázení v jedné osobě paulrockseek vás provede naším podcastem s názvem Svět zdravých a úspěšných hráčů, kde vyzpovídá celou řadu zajímavých hostů. Pokud nechcete přijít o žádné novinky, odebírejte podcast na platformě Youtube!

Sledujte nás na sociálních sítích

Pokud chcete mít přístup k novým informacím, článkům a videím jako první, tak nás sledujte také na Facebooku, Instagramu a TikToku! 

Facebook Instagram TikTok


Staňte se členy naší komunity na Facebooku

Přihlaste se do naší skupiny "Pomáháme si v sázení - sazeni.online.eu" a mějte přístup ke všem novinkám ze světa sázení, sdílejte s ostatními členy vaše zkušenosti a pomáhejte si navzájem!

Pomáháme si v sázení - sazeni.online.eu