ANALÝZA: Fossa Huergo vs. Candiotto (Tenis)

Máme zde tenisovou analýzu na dnešek, konkrétně z brazilského antukového ITF podniku ve Vacaria.

paulrockseek

paulrockseek

20Bet

Až 5 000 CZK + 2 500 CZK free bets

85%


ANALÝZA: Fossa Huergo vs. Candiotto (Tenis)

Máme zde tenisovou analýzu na dnešek, konkrétně z brazilského antukového ITF podniku ve Vacaria.


ANALÝZA

MATCH: FOSSA HUERGO vs. CANDIOTTO Ana

EVENT: ITF VACARIA, 12.12.2023, 21:30

TIP: CANDIOTTO HCP + 1,5 setů

Průměrná kurzová hladina: 1.56

I další analýzu budu trošku paradoxně směřovat opět na brazilskou tenistku Candiotto, konkrétně na tip, že uhraje aspoň jednu sadu v utkání. Italka totiž nepatří mezi bůhvíjaké přebornice a od listopadu táhle dokonce tři prohry v řadě, včetně výbuchu s Perello. Minulý turnaj pak nestačila hladce ani na Jorge, s kterou Candiotto na tomtéž podniku uhrála o gem více. Osobně to zde vnímám vyrovnané a na straně Brazilky je ještě ke všemu i výhoda domácího prostředí. Minimálně set tu podle mě Candiotto může urvat.

Nenechte si ujít náš podcast o sázení a sportu

Moderátor a expert na sázení v jedné osobě paulrockseek vás provede naším podcastem s názvem Svět zdravých a úspěšných hráčů, kde vyzpovídá celou řadu zajímavých hostů. Pokud nechcete přijít o žádné novinky, odebírejte podcast na platformě Youtube!

Sledujte nás na sociálních sítích

Pokud chcete mít přístup k novým informacím, článkům a videím jako první, tak nás sledujte také na Facebooku, Instagramu a TikToku! 

Facebook Instagram TikTok


Staňte se členy naší komunity na Facebooku

Přihlaste se do naší skupiny "Pomáháme si v sázení - sazeni.online.eu" a mějte přístup ke všem novinkám ze světa sázení, sdílejte s ostatními členy vaše zkušenosti a pomáhejte si navzájem!

Pomáháme si v sázení - sazeni.online.eu