ANALÝZA: Behar / Pavlásek vs. Arevalo / Pavic (Tenis)

Máme zde tenisovou analýzu na dnešek, konkrétně z hardového ATP 250 podniku v Hong Kongu.

paulrockseek

paulrockseek

20Bet

Až 5 000 CZK + 2 500 CZK free bets

85%


ANALÝZA: Behar / Pavlásek vs. Arevalo / Pavic (Tenis)

Máme zde tenisovou analýzu na dnešek, konkrétně z hardového ATP 250 podniku v Hong Kongu.


ANALÝZA

MATCH: BEHAR / PAVLÁSEK vs. AREVALO/PAVIC (Tenis)

EVENT: ATP HONG KONG, 06.01.2024, 10:00

TIP: BEHAR/PAVLÁSEK alespoň jeden set

Průměrná kurzová hladina: 1.96

Domnívám se, že v semifinále Hong Kong ATP 250 hardového eventu jsou Behar s Pavláskem až příliš podceňovaní. Jedná se totiž o extrémně dobře sehrané duo s celkovou společnou bilancí 31/12 a loňskými halovými skalpy Gonzaleze s Roger Vasselinem nebo Glasspoola s Heliovaarou, což jsou soupeři z užší deblové špičky. Jediným faktorem, který tu hraje kapku proti nám, je primárně venkovní hard, na kterém oba borci hrají teprve sedmé utkání. Zde na turnaji ovšem neztratili ani set, porazili i Frantzena s Jebensem a Erlera s Miedlerem.

Arevalo s Pavicem budou dosud nejsilnějšími soupeři, nicméně společně hrají vůbec první turnaj a už na úvod odehráli jednu velmi těsnou koncovku s dvojicí Cabral/Patten. Nově složeným dvojicím obecně trvá déle, než si sednou, přičemž tento podnik nepatří k těm zdaleka nejdůležitějším. Šance Behara s Pavláskem vidím určitě výše, než naznačují světové kurzy.

Sledujte nás na sociálních sítích

Pokud chcete mít přístup k novým informacím, článkům a videím jako první, tak nás sledujte také na Facebooku, Instagramu a TikToku! 

Facebook Instagram TikTok


Staňte se členy naší komunity na Facebooku

Přihlaste se do naší skupiny "Pomáháme si v sázení - sazeni.online.eu" a mějte přístup ke všem novinkám ze světa sázení, sdílejte s ostatními členy vaše zkušenosti a pomáhejte si navzájem!

Pomáháme si v sázení - sazeni.online.eu