Vsaďte na dnešní bitvu mezi Anglií a Německem a získejte free bet ve výši 25 €

Luboš Přibyl

Luboš Přibyl

Vsaďte na dnešní bitvu mezi Anglií a Německem a získejte free bet ve výši 25 €


Fotbalisté Anglie se dnes loučí s nejprestižnější skupinou Ligy národů domácím zápasem proti Německu a vy si můžete přijít na zajímavou odměnu. Sázkové kanceláře FEZbet a Powbet vás totiž v případě výhry domácího Albionu odmění free betem ve výši 25 €. O podmínkách se dočtete v našem článku.

Winners Free Bet

Angličanům se letošní ročník Ligy národů hrubě nevyvedl. Po pěti zápasech mají na svém kontě pouze dvě remízy a zcela jistě budou v příštím ročníku hrát o úroveň níž. Vrcholem jejich zmaru v prestižní společnosti byla domácí porážka 0:4 od Maďarů, kteří byli ve skupině smrt považování za jasného kandidáta na sestup. Věci se však navzdory předpokladům vyvinuly úplně jinak. Zatímco Maďaři dnes hrají o postup do finálového play-off, Angličané před sebou mají poslední vystoupení v prestižní společnosti a své pošramocené renomé si budou chtít vylepšit v zápase proti Německu.

Vy si můžete na rozlučkový zápas Anglie vsadit a v případě, že se Albion rozloučí vítězně, obdržíte free bet v hodnotě 25 €. Podmínky pro jeho získání navíc nejsou nijak složité. 

Jak free bet získat?

  1. Tato promoakce je určena všem klientům, kteří mají řádně registrovaný účet a mají právo zúčastňovat se promoakcí.
  2. Promoakce probíhá v termínu od 25. září 15:00 do 26. září 20:45.
  3. Vsaďte pre-match sázku ve výši 25 € (nebo ekvivalent v jiné měně) na zápas Anglie – Německo, a pokud Anglie v utkání zvítězí, obdržíte free bet v hodnotě 25 €.
  4. Kvalifikační sázka musí být v min. kurzu 1.50.
  5. Pouze sázky podané z reálného konta se počítají jako kvalifikační – sázky podané z bonusového zůstatku či z free betů nejsou validní.
  6. Jakmile je kvalifikační sázka vyhodnocena, požádejte o free bet na live chatu.

Podmínky free betu?

  1. Jakákoli aktivní žádost o výběr před obdržením free betu zruší možnost obdržet free bet.
  2. Free bet musí být použit naráz, tzn. že musíte podat sázku v celé výši free betu. 
  3. Před výběrem výhry, která pochází z free betu, musí hráč výši vyhrané částky min. 3x protočit sázkami s min. kurzem 1.50.
  4. Na protočení výhry z free betu máte celkem 30 dní, jinak vaše výhra propadne.

Bonus k prvnímu vkladu u FEZbet

Pokud ještě nemáte u některé z těchto sázkových kanceláří (FEZbet a Powbet) účet, je nejvyšší čas to změnit. Registrace je intuitivní a zabere maximálně pár minut.