Tipsport aplikace – stažení, instalace, přihlášení (iOS i Android)

Luboš Přibyl

Luboš Přibyl

Tipsport aplikace – stažení, instalace, přihlášení (iOS i Android)


Sázkové kanceláře po celém světě si jsou velmi dobře vědomy důležitosti mobilní aplikace. Sázkaři totiž čím dál častěji využívají možnosti rychlého a snadného sázení přes mobil. V našem seznamu sázkových kanceláří, které nabízí mobilní aplikaci, si můžete všimnout, že my v Česku máme velké štěstí, protože tuzemské sázkové kanceláře patří v tomto ohledu mezi nejprogresivnější a všechny z nich mobilní aplikaci nabízejí. Dnes si představíme mobilní aplikaci od Tipsportu, která patří mezi nejpovedenější.

MobilnĂ­ aplikace Tipsport

Mobilní aplikace od Tipsportu patří mezi nejlepší aplikace sázkových kanceláří vůbec. Jejími největšími výhodami jsou rychlost, přehlednost a funkčnost.

Díky mobilní aplikaci můžete svou sázku podat v podstatě kdykoli a kdekoli během několika málo vteřin. Mobilní telefon dnes u sebe nosíme všichni téměř všude, takže nám aplikace velmi zjednodušuje život. Oproti plné desktopové verzi není nijak osekaná, takže v ní najdete vše, co na webu.

Všechny potřebné úkony, jakými jsou podání sázky, výběr či vklad peněžních prostředků, pročítání analýz a blogů, přispívání do fóra apod. provedete na pár kliknutí. Samozřejmostí je i sledování online streamů díky TV Tipsport a možnost live sázení.

 

StaĹľenĂ­ Tipsport aplikace pro iOS a Android

Jednodušší práci budou mít majitelé iPhonů. Těm totiž stačí navštívit App Store a appku jednoduše nainstalovat.

U Androidů je situace o trochu zdlouhavější, protože aplikaci v Google Play nenajdete. Žádných složitostí se ale bát nemusíte. Majitelé Androidů mají v podstatě dvě možnosti.

  • Stáhnout aplikaci přímo ze stránky https://m.tipsport.cz/mobil
  • Naskenovat QR kĂłd do telefonu na stránce https://www.tipsport.cz/mobil

Poté, co aplikaci úspěšně stáhnete do vašeho zařízení, ji budete muset nainstalovat.

Instalace Tipsport aplikace pro iOS a Android

Majitelé iOS systému mají situaci opět jednodušší. Těm stačí aplikaci najít v App Storu a automaticky ji nainstalovat.

Pro instalaci na operačním systému Android je potřeba mít povolené instalace aplikací z neznámých zdrojů. V případě Androidu 8 a novějšího vás o povolení instalace požádá aplikace automaticky, vy to tedy jen potvrdíte. V případě, že máte starší typ Androidu, budete muset zajít do sekce zabezpečení telefonu a povolit instalaci aplikací z neznámých zdrojů.

Jakmile aplikaci úspěšně nainstalujete, najdete ji na ploše svého zařízení.

500 KÄŤ zdarma u Tipsportu za registraci

Přihlášení do aplikace Tipsport

Přihlašovací údaje pro mobilní appku jsou pochopitelně stejné jako ty, kterými se přihlašujete do svého účtu na webu.

Pokud máte na svém telefonu čtečku prstů, máte možnost nastavit urychlené přihlašování pomocí otisku. Své přihlašovací údaje si v nastavení aplikace můžete také uložit, takže se nebudete muset pokaždé přihlašovat, ale po otevření aplikace budete automaticky přihlášení.

Mohl by vás zajímat náš článek Tipsport přihlášení – na webu i v mobilní aplikaci.