Páteční reload bonus u 22Bet do výše 2 500 Kč!

Luboš Přibyl

Luboš Přibyl

Páteční reload bonus u 22Bet do výše 2 500 Kč!


Každý pátek mají sázkaři, kteří jsou registrovaní u sázkové kanceláře 22Bet, jedinečnou možnost získat 100% reload bonus ke svému vkladu, a to až do výše 2 500 Kč / 100 €. Stačí dobít účet min. 25 Kč / 1 € a bonus je váš. Více o podmínkách bonusu níže.

Páteční reload bonus do výše 2 500 Kč

  1. Každý uživatel má v pátek právo na jeden 100% bonus do maximální výše 2 500 Kč / 100 €.
  2. Pro získání bonusu je potřeba provést v pátek vklad na vaše sázkařské konto v min. hodnotě 25 Kč / 1 €.
  3. Před výběrem bonusu je potřeba ho třikrát (3x) protočit do 24 hodin od připsání na AKO sázkách s min. třemi (3) příležitostmi na tiketu s min. kurzem 1,40 pro každou příležitost.
  4. Jestliže uživatel provedl před vkladem výběr, nárok na "Páteční reload" mu zaniká.
  5. Jestliže bonus není protočen do 24 hodin od jeho připsání, veškeré výhry vzniklé z bonusové částky zaniknou.
  6. Bonus může být protočen pouze na kurzových sázkách.
  7. Pro kryptoměny bonus neplatí.
  8. Tuto nabídku nelze využít zároveň s jinou promoakcí.
  9. V případě podezření, že uživatel hraje nepoctivě nebo používá strategie, které jsou podle názoru společnosti podvodné a také v případě zneužití bonusových prostředků, má sázková kancelář 22bet právo vůči takovým hráčům zrušit bonus bez vysvětlení příčin. 
  10. Kompletní pravidla bonus naleznete v sekci bonusů na webu 22Bet

22Bet je znám svou širokou nabídkou, která zahrnuje i sporty, o nichž mnoho českých sázkařů nemá nejmenší tušení, že existují. Vsadit si můžete např. na kabaddi, vzdušný hokej či závody na loďkách. Bookmakeři z 22Bet se nevyhýbají ani okrajovým ligám a turnajům.

Potěšující je rovněž široký výběr vedlejších sázek, jež jsou k jednotlivým utkáním vypisovány. Kromě sportů si u 22Bet vsadíte i na počasí či politické a kulturní dění

100% páteční reload bonus

 

Pokud tento článek čtete a ještě nemáte u 22Bet založený účet, tak neváhejte! Pro nové sázkaře je k dispozici vstupní bonus až do výše 3 000 Kč.

V případě, že jste spíše casino hráči, máme pro vás dobrou zprávu, 22Bet disponuje i online casinem. Jeho podrobnou recenzi najdete zde.

❗​ Důležité info: Pokud k sázení používáte desktopovou verzi, budete se muset přihlašovat přes VPN! Je to tím, že je web 22Bet na českém území blokován. Na mobilu jede vše bez problémů. ❗​