ČT sport | Sportovní kanál České televize

Luboš Přibyl

Luboš Přibyl

ČT sport | Sportovní kanál České televize


ČT sport je stále nejpopulárnější a největší sportovní kanál v ČR, a to především díky tomu, že jde o veřejnoprávní kanál, který nemusí televizní divák platit navíc. Kvalita přenosů s živým komentářem je navíc na vynikající úrovni. Sportovní kanál České televize se zaměřuje na všechny populární sporty u nás, a to na všech výkonnostních úrovních!

Vstupní bonus u 20Bet

Co sledovat na ČT sport

Kanál ČT sport je dlouhá léta spjat především s celosvětově nejsledovanějšími mezinárodními vrcholnými akcemi typu olympijské hry a mistrovství světa ve fotbale. Každé dva roky jsou to maratony olympijských přenosů s velkolepými televizními studii. A podobně jsou na tom i stovky hodin ze světového šampionátu ve fotbale a EURO, z nichž se Česká televize snaží o odvysílání všech utkání. 

Mezi další akce stejného či podobného formátu patří např. MS v ledním hokeji, a to včetně MS hráčů do 20 let, světové či evropské šampionáty v basketbalu, házené, volejbalu, hokejová Euro Hockey Tour či MS v ragby. Nedílnou součástí nabídky bývají též reprezentační vrcholy menších sportů. Sledovat lze MS ve florbalu, MS i ME v plážovém volejbalu, MS i ME ve futsalu, malém fotbalu atd. 

Výrazný prostor je věnován také individuálním sportům, jakými jsou atletika (MS, ME v atletice, Diamond League,...), tenis (domácí turnaje, Billie Jean Cup, Davis Cup), cyklistika (Tour de France, MS v silniční cylistice, MS v cyklokrosu,...), rychlostní kanoistika, vodní slalom, golf, dostihy atd. V zimní sezóně hrají prim světové poháry a mezinárodní šampionáty v biatlonu, alpském lyžování, klasickém lyžování, skocích na lyžích, snowboardingu nebo rychlobruslení.

Na klubové úrovni se můžete těšit na mezinárodní fotbalové soutěže s účastí českých klubů (Evropská a Konferenční liga), volejbalovou Ligu mistrů apod. a nejvyšší domácí soutěže v ledním hokeji (Tipsport Extraliga ledního hokeje), volejbalu, basketbalu, házené, futsalu, florbalu, softballu, baseballu a mnohé další. 

  • Fotbal: Zápasy české reprezentace, zápasy českých týmů v Evropské a Konfereční lize, Fortuna národní liga (2. liga), zápasy amatérských utkání, malý fotbal,...
  • Hokej: Extraliga ledního hokeje, mistrovství světa, mistrovství světa hráčů do 20 let, Euro Hockey Tour
  • Tenis: Billie Jean Cup, Davis Cup, domácí turnaje
  • Atletika: MS a ME v atletice, Diamond League, halové šampionáty, domácí šampionáty a memoriály (Zlatá tretra apod.),...
  • Cyklistika: Tour de France, MS v silniční cyklistice, MS v cyklokrosu, národní šampionáty a poháry,...
  • Basketbal, Volejbal, Házená, Futsal, Florbal, Softball, Baseball: Domácí soutěže, mezinárodní akce typu mistrovství světa či mistrovství Evropy
  • Ostatní: Zímní olympijské hry, letní olympijské hry, zimní sporty (biatlon, alpské lyžování, klasické lyžování,...), vodní slalom, rychlostní kanoistika, golf,...

Kde sledovat ČT sport

ČT sport je veřejnoprávní kanál, k jehož sledování vám postačí jakákoli televize a pozemní digitální vysílání běžně dostupné přes anténu. Kromě pozemního digitálního vysílání můžete ČT sport naladit také na soukromých placených televizích O2 TVTelly TVT-Mobile TV či Vodafone TV. Další důležité informace naleznete na stránce Přehled sportovních kanálů.

Pokud neholdujete televizním přenosům, nevadí. Díky webu ČT sport si tento kanál naladíte na jakémkoli zařízení. Na této stránce toho najdete mnohem více než v klasickém televizním vysílání. Jsou zde k dispozici sestřihy, reportáže, doporovodné informace a články, které jsou vám neustále k dispozici. Nabídka je více než štědrá a každý sportovní fanoušek si určitě přijde na své, vždyť v nabídce najdete více než 30 sportů!