CS:GO se dostává do obrátek

CS:GO se dostává do obrátek


Tuto sobotu finišuje turnaj, jehož součástí jsou ty nejlepší Counter-Strike týmy současnosti. Ačkoliv se jedná v podstatě „pouze“ o kvalifikaci, i tak se hraje o necelých 200.000 $.

Natus Vincere, Team Liquid, Astralis, FaZe Clan, G2, Ninjas in Pyjamas a další svádí tuhé boje v probíhajícím BLAST Premier: Spring Groups 2022.

BLAST Premier: Spring Groups 2022

Polovina z 12 zúčastněných se dostane přímo do BLAST Premier: Spring Finals 2022, kde už bude ve hře přes 400.000 $, v přepočtu zhruba 10 milionů Kč. Zbylá šestice se poté utká o další dvě postupová místa s 10 kvalifikovanými týmy.

K překvapení všech prohráli svou základní skupinu Na'Vi, i tak jsou nadále hlavními favority na celkové vítězství. Minimálně co se týče bookmakerů.

CS:GO sezóna začíná běžet na plné obrátky a s ní také možnost si na oblíbený esport vsadit. Podívejte se na nabídku našich partnerských sázkových kanceláří a využijte jejich štědrých bonusů.

Pokud si svými znalostmi ohledně esportu a kurzové sázení nejste jistí, určitě si pročtěte naši akademii esportových sázek.