Chance – Kontrola tiketu rychle a jednoduše


Zkontrolujte si váš vsazený tiket u Chance snadno a rychle. Podrobný návod na kontrolu tiketu u sázkové kanceláře Chance najdete níže.

Jak na kontrolu tiketu u Chance

Kontrola tiketu u sázkové kanceláře Chance je opravdu jednoduchá. Zkontrolovat samozřejmě můžete všechny varianty tiketů. Je jedno, jestli jste si vsadili v kamenné pobočce, online na webových stránkách nebo v aplikaci. Níže vám představíme postup pro všechny varianty. Nyní už budete vědět, jak na to.

200 Kč zdarma za registraci u Chance

Kontrola tiketu vsazeného online

Kontrola tiketu, který jste vsadili online (a to buď na webových stránkách www.chance.cz nebo v mobilní aplikaci) zkontrolujete ve vašem účtu během několika vteřin. Po přihlášení do vašeho účtu máte dvě možnosti:

  • Můžete kliknout na ikonu „Moje tikety“ vpravo nahoře, po čemž se vám zobrazí 5 vašich posledních vsazených tiketů. Pro kompletní přehled stačí kliknout na „Přejít na moje tikety“. V přehledu tiketů následně můžete filtrovat dle libosti.
  • Můžete kliknout na ikonu s vaším avatarem a následně kliknete na „Moje tikety“.

Filtrovat tikety můžete podle čtyř parametrů:

  • Podle data, kdy jste tiket vsadili
  • Podle stavu tiketu (Všechny stavy, Nevyhodnocené, Vyhrávající / cashout /krácené, Prohrávající, Vrácené / stornované / na pobočku)
  • Podle typu tiketu (Všechny typy, Live, Předzápasové, Mix, Sólo, Aku, Kombi, Extratip)
  • Podle soutěže (Všechny soutěže, Tipliga, Tipcupy, Tipbank, Pyramida)

Kontrola tiketu vsazeného na pobočce

Další možnost uvítají tipéři sázející „po staru“ v kamenné pobočce. Nejprve musíte přejít na webové stránky www.chance.cz, kde kliknete na „Kontrola tiketu“. Ke kontrole tiketu se dostanete buď přes „Pobočky“ v horní liště a nebo kliknutím na „Kontrola tiketu“ v patičce webu. 

Po prokliknutí do služby se před vámi otevře rámeček, který vidíte na obrázku. Zbývá zadat kontrolní číslo tiketu a číslo pobočky a následně kliknout na „Najít tiket“.

Kontrola tiketu vsazeného na pobočce

Kontrola tiketu v aplikaci

Nejjednodušší a nejrychlejší kontrolu tiketu provedete díky mobilní aplikaci Chance. Stačí aplikaci ve vašem mobilu otevřít a kliknout na ikonku „Tikety“ vpravo nahoře v horní liště. Do přehledu tiketů se dostanete také po kliknutí na vašeho avatara („Můj účet“) a následném kliknutí na „Tikety“.