Čech hraje o milion dolarů na Mistrovstí světa ve Valorantu

Čech hraje o milion dolarů na Mistrovstí světa ve Valorantu


Konec roku je opravdu nabitý důležitými esportovými akce a koná se jedno mistrovství za druhým. Jedním z těch největších je Valorant Champions 2021, což je vrchol sezóny pro stále populárnější řežbu od studia Riot Games.

V německém Berlíně se začátkem měsíce sešlo 16 nejlepších Valorant týmů z celého světa, aby si to rozdaly o rovný 1 milion dolarů.

Mezi nimi nechyběli například američtí favorité Sentinels, šampioni posledních Masters Berlin Gambit Esports nebo stálice Team Envy a Team Liquid.

Playoff Valorant Champions 2021

Po základních skupinách ovšem k překvapení všech končí právě Team Envy a hlavně Sentinels, kteří byli mnohými pasováni na vůbec největší favority na zisk vysněného titulu.

Do vyřazovacích bojů nicméně postupují například Acend, Team Secret, Team Liquid, Gambit Esports a hlavně jedna z největších esportových organizací světa, britští Fnatic.

Právě za Fnatic hraje dvacetiletý český zástupce Martin „Magnum“ Peňkov. Mezi jeho největší úspěchy patří zejména druhé místo na Masters Reykjavík právě s Fnatic, za které tým inkasoval 100 000 $, tedy přes 2 miliony korun.

Naděje britského týmu přitom nejsou vůbec malé a rozhodně se budou chtít porvat o metu nejvyšší. Proti ale budou obdobně naladěné týmy Acend, Team Liquid a zejména Gambit, kteří chtějí navázat na svůj poslední berlínský úspěch.

Kurzy na Valorant Champions 2021 na GG.BET

Na všechny favority, nebo černé koně, si můžete samozřejmě vsadit u našich partnerských sázkových kanceláří. Zejména GG.BET nabízí hromadu různých kurzů, ze kterých si vyberou i zkušení esportoví sázkaři. Jestliže preferujete české sázkové kanceláře, zamiřte na českou jedničku Tipsport.

Jestliže patříte spíše mezi méně zkušené, možná vám pomůže naše akademie esportového sázení.