Fortuna TV – sportovní přenosy zdarma

Luboš Přibyl

Luboš Přibyl

Fortuna TV – sportovní přenosy zdarma


Českou dvojku mezi sázkovými kancelářemi Fortunu jsme vám podrobněji představili v rozshálé recenzi, nyní se zaměříme na nabídku její televize. Na Fortuna TV se sázkaři mohou denně těšit na stovky až tisíce přímých přenosů z celého světa. Pro sledování online streamů zdarma stačí mít na svém kontě alespoň nějaký zůstatek.

Vstupní bonus u Fortuny

Jak sledovat Fortuna TV?

Sledování Fortuna TV je velmí snadné. Jediné, co ke sledování live streamů potřebujete, je aktivní herní účet. Nic víc! Registrace je navíc intuitivní a velmi rychlá. Dalším plusem je vstupní bonus, který získáte ke svému prvnímu vkladu. Ten se může vyšplhat až na 3 000 Kč! Záleží pouze na vás. Za samotnou registraci navíc obdržíte 300 Kč zdarma bez nutnosti vkladu!

Ke sledování live streamů musíte mít u Fortuny aktivní herní účet. Aby vám live stream fungoval, je nutné mít na hráčském účtu nějaké peníze (postačí minimální zůstatek) a zároveň mít za poslední týden vsazený alespoň jeden tiket v libovolné výši.

Fortuna TV

Pro sledování se stačí přihlásit ke svému účtu, kliknout na sekci LIVE a vybrat si z programu zápas, který chcete sledovat. Aktuální nabídku přímých přenosů si můžete jednoduše vyfiltrovat v sekci LIVE, kde kliknete na tlačítko „Pouze stream“. Přenos si můžete zvětšit i do celého okna, a díky tomu lze sledovat neomezené množství přenosů zároveň, stačí si stream vždy jen otevřít do celého okna.

Jaké sporty lze na Fortuna TV sledovat?

Denně zde naladíte stovky přímých sportovních přenosů z celého světa. Sledovat můžete téměř vše od nejznámějších lig světa jako NHL, NBA či zápasů hokejového MS, evropských fotbalových lig, tenisových turnajů úrovně ATP, WTA, challenger i ITF a mnoho dalších sportů a prestižních lig (házená, basketbal, volejbal, baseball, americký fotbal, atd.) až po závody Nascar. Výběr je až neuvěřitelný, každý sportovní nadšenec si přijde na své.

  • Fotbal: Bundesliga, LaLiga, Serie A, Ligue 1, Fortuna liga, a spoustu dalších fotbalových soutěží z celého světa
  • Hokej: NHL, MS v hokeji, SHL (1. Švédsko) a mnoho dalšího
  • Tenis: Grand Slamy, Turnaj mistrů, Turnaj mistryň, ATP turnaje, WTA turnaje, Challenger, ITF a mnoho dalších (mnohdy i lokálních) turnajů
  • Basketbal: NBA, Mistrovství světa, Euroliga, NBL (1. Česko muži), ŽBL (1. Česko ženy), Lega A (1. Itálie), ACB (1. Španělsko) a mnoho dalších soutěží
  • Bojové sporty: UFC
  • Ostatní sporty: Volejbal, házená, futsal, baseball, americký fotbal, snooker, stolní tenis, zimní sporty (biatlon, rychlobruslení,...) a mnoho dalších sportů